Offermann Tassen

Offermann tassen

Duitsers staan al sinds jaar en dag bekend om de degelijkheid van de producten die men produceert. Offermann is geen uitzondering op deze regel. Al sinds 1842 maakt men van Offermann in het westen van Duitsland de meest hoogwaardige lederwaren. Door de jaren heen is de focus steeds meer komen te liggen op het produceren van tassen. De ervaring van meerdere generaties is hierbij goed van pas gekomen. Hierdoor is Offermann uitgegroeid tot een waar symbool van hoge kwaliteit tassen.

 

Hoogwaardige aktetassen

De Duitse degelijkheid is goed terug te zien in de aktetassen van het merk Offermann. Een aktetas van Offermann is erg sterk en gaat bij normaal gebruik jarenlang mee. De eerste keer dat je een Offermann aktetas in je handen hebt voel je direct de hoge kwaliteit van het product. De verschillende modellen aktetassen zijn stijlvol, maar niet al te excentriek. De aktetassen van Offermann dienen vooral het praktische nut. Het merk staat daardoor inmiddels bekend om zakelijke designs zonder al te veel tierelantijntjes en versieringen. Hierdoor zijn de tassen een perfecte toevoeging aan een zakelijke en professionele look. Heb je liever een aktemap dan een tas, Offermann biedt ook aktemappen aan met dezelfde eigenschappen.

Offermann Corso Aktetas Laptop No. 8418 Zwart Offermann Corso Aktemap No. 1225 Zwart Offermann Hunting Aktetas Laptop No. 4417 Bruin
     
Offermann
Offermann
Offermann
€199,00
€279,00
€298,00

 

Unieke damestassen

De damestassen van Offermann zijn behalve modieus en hip vooral erg uniek. Naast vele modellen schoudertassen heeft Offermann ook een rugzak ontworpen. De rugzak heeft een elegant uiterlijk en meer dan voldoende ruimte te bieden. Een combinatie die je niet al te vaak ziet bij damestassen. Naast de rugtas richt Offermann zich dus vooral op schoudertassen. Dit heeft geleid tot enkele verfrissende ontwerpen. Zo hebben de tassen met de kleurencombinatie (donker)bruin en beige een unieke stijl. Natuurlijk zijn er ook tassen in populaire kleuren als bruin en zwart verkrijgbaar.

Offermann Elba Schoudertas No. 5050 Bruin Beige Offermann Tosca Schoudertas No. 5332 Cognac Offermann Elba Schoudertas No. 5054 Bruin Beige
     
Offermann
Offermann
Offermann
€189,00
€229,00
€198,00

 

Stevige tassen voor het reizen

Behalve zakelijke tassen en damestassen heeft Offermann ook een aantal reistassen in de collectie. De stevige tassen bieden veel ruimte om alle benodigde spullen in op te bergen en in mee te nemen. Zodoende kan je gerust een aantal dagen van huis gaan. Een aantal reistassen zijn van hoogwaardig leer, ook zijn er varianten beschikbaar van canvas en nylon.

Offermann tassen zijn online verkrijgbaar bij Marington!