Tassen met LED-verlichting

Tas met verlichting

Het vinden van datgene dat je nodig hebt is vaak lastig zat. Hoe vaak staan we niet ellenlang in onze tassen te graaien naar dat ene dingetje dat je op dat moment nodig hebt. Uiteindelijk blijkt vaak dat je toch niet goed had gekeken of dat je wat rustiger had moeten zoeken. Stel je deze situatie voor in het donker. Iets vinden in je tas wordt dan bijna een onmogelijke opgave. Een tas met LED-verlichting is dé oplossing in dergelijke situaties.

 

Een verlicht interieur

Een LED-lampje in een tas kan er voor zorgen dat de gehele tas goed zichtbaar is. Met een lampje in je tas is het zoeken naar spullen niet langer een hels karwei maar wordt het een eenvoudige taak waar je niet meer over nadenkt. De LED-verlichting zit niet in de weg en doet niets af aan het uiterlijk van de tas. Dit komt doordat het lampje mooi verwerkt is in de tas. Bij het openen van de tas gaat het licht branden en na 30 seconden zal deze automatisch weer uitgaan. Je kan zo niet vergeten om de lamp weer uit te doen en hebt toch genoeg tijd om de tas te doorzoeken.

Pratesi Milano Large Aktetas Smart Brown Pratesi Leon Battista Alberti Aktetas Brown Pratesi Leonardo Aktetas King T. Moro
     
Pratesi
Pratesi
Pratesi
€329,00
€529,00
€679,00

 

Luxueuze tassen

Niet alle tassen zijn uitgerust met een LED-lampje. Enkel specifieke modellen beschikken over de bijzondere verlichting binnen in het hoofdcompartiment. Dit zijn over het algemeen de luxe tassen van hoge kwaliteit. Veel modellen met LED-verlichting in de collectie zijn van het merk Pratesi. Een merk dat bekend staat om de meest duurzame en mooie leren producten.

Pratesi Saturnia Small Damestas Pink Pratesi Cimabue Dames Aktetas Cherry Pratesi Baratti Damestas Bruce Celeste
     
Pratesi
Pratesi
Pratesi
€369,00
€449,00
€299,00

 

Felle kleuren

De tijd dat er enkel tassen werden geproduceerd in de kleuren bruin of zwart is ver achter ons. De zomer komt er weer aan. Tijd om te gaan voor een hippe felle kleur. Tegenwoordig zijn er veel modellen beschikbaar in kleuren zoals blauw, groen of rood, maar ook leren producten in bijvoorbeeld een roze kleur worden steeds vaker gedragen.

Tassen met LED-verlichting zijn online verkrijgbaar bij Marington!