Hanglamp Luna

Kralen hanglamp

Een mooie houten kralen hanglamp kan veel toevoegen aan een woonkamer of uitnodigende entree of hal. Misschien wil je een bepaalde stijl doorvoeren in je hele huis of wil je juist een eyecatcher die gelijk opvalt.

Houten kralen lamp

Een voorbeeld van een mooie eyecatcher is de hanglamp Luna. Deze kralen lamp heeft een Oosterse en landelijke look die bij veel verschillende interieurs past. Ook vanwege de neutrale kleuren en houten accenten is deze Luna lamp uitstekend te combineren met andere ‘ruwe’ materialen en natuurlijke tinten.

Populaire houten kralen hanglampen

Hanglamp Luna hout met kralen Ø35,5x45 cm Oud Wit Hanglamp Luna hout met kralen Ø51x63 cm Oud Wit Hanglamp Luna hout met kralen Ø52x61,5 cm Oud Wit
     
Luna Ø35,5x45 cm Oud Wit
Luna Ø51x63 cm Oud Wit
Luna Ø52x61,5 cm Oud Wit
€179,95
€295,95
€339,95

 

Lamp houten kralen

Kralen lamp

Bij een strak design interieur kan deze kralen lamp zorgen voor een bepaalde warmte in huis. Doordat de rest van het interieur strak en sober is, valt deze lamp extra goed op. Hang deze lamp bijvoorbeeld boven de eettafel of in de woonkamer, zo creëer je makkelijk een warme sfeer waar je je snel thuis zult voelen.

Luna hanglamp

Landelijk interieur combineren met een houten kralen lamp

Luna lamp

Deze lamp Luna kan ook perfect in een landelijk interieur. De lamp heeft niet alleen een oosterse uitstraling, maar ook een landelijke door de kralen en houten accenten. Hang deze lamp bijvoorbeeld boven een stoere en robuuste houten tafel, voeg eventueel wat kussens of een dienblad met kaarsen toe om het helemaal af te maken.

Hanglamp kralen

Luna hanglamp met houten kralen

Door de houten accenten en de grote rand, versierd met een bloemenmotief, straalt deze lamp rust en warmte uit.

Kralen lamp Luna

Houten kralen lamp Luna