Koningsdag Oranje Tassen

Oranje tassen

Nog een paar dagen en dan is de dag weer aangebroken dat de Koning zijn verjaardag viert. Vroeger was de nationale feestdag van de koninklijke familie voornamelijk een feest met ouderwetse dansen en ambachten, sport- en zangdemonstraties en traditionele activiteiten zoals koekhappen. De laatste jaren zijn daar veel festiviteiten bijgekomen. Zo staan er in de nacht vóór Koningsdag in de grote plaatsen tegenwoordig uitgebreide openluchtfeesten op het programma. Aangezien de Nederlandse bevolking de dag erna vrij is worden de feesten druk bezocht. Bij deze feesten is het natuurlijk belangrijk om er leuk uit te zien. Een oranje tas is daarbij een onmisbaar accessoire.

 

Kleine oranje schoudertassen

Of je nou voor een complete oranje outfit gaat of liever de straten kleurt in het rood-wit-blauw, een mooie oranje tas past erbij. Wanneer je het niet zo hebt op oranje getinte kleding kan je door middel van een oranje damestas toch meegaan in het Nederlandse feestgedruis. De ideale tas voor tijdens het feesten is vanzelfsprekend voor iedereen anders. Een oranje schoudertas is wellicht de meest praktische keuze. Een schoudertas is namelijk gemakkelijk te dragen en zorgt er voor dat je alle belangrijke spulletjes met je mee kan nemen.

DR Amsterdam Schoudertas Tangerine Tango Orange DR Amsterdam Schoudertas Tangerine Tango Orange Leren Dames Schoudertas Marche Oranje
     
DR Amsterdam
DR Amsterdam
Marington
€59,95
€99,95
€99,95

 

Grote oranje tassen

Als je naar een festiviteit gaat die ver weg van huis plaatsvindt is het wellicht handig om te kiezen voor een tas waar je wat meer spullen in kwijt kunt. Grote tassen zijn er in de vorm van handtassen en rugtassen. Ook zijn er enkele grote schoudertassen verkrijgbaar. Een oranje handtas is ondanks het grote formaat een stijlvolle toevoeging aan je garderobe, een combinatie die slechts sporadisch voorkomt. Voor liefhebbers van een rugtas is de oranje rugzak van Brooks waarschijnlijk perfect. De oranje rugtas verdeelt het gewicht optimaal en is te dragen door zowel mannen als vrouwen.

Floto Leren Handtas Casiana Mini Oranje Pratesi Baratti Damestas Bruce Orange Brooks Rugzak Dalston Medium Oranje
     
Floto
Pratesi
Brooks
€209,95
€299,00
€175,00

 

Meer merken en modellen

Naast de bovengenoemde mogelijkheden zijn er veel meer opties. In totaal staan er zo’n 40 oranje tassen op de website van veel verschillende merken. Bovendien is Koningsdag natuurlijk niet de enige reden om een oranje tas te kopen. Over het algemeen dragen we veel modeartikelen in veilige kleuren. Het toevoegen van een unieke kleur zoals oranje kan een verfrissende combinatie opleveren!

Oranje tassen zijn online verkrijgbaar bij Marington!