Campaign Tripod Lamp Zwart SL019B
Heb je ook genoeg van die saaie vloerlamp die je bij iedereen tegenkomt? Ga dan eens voor een originele en stoere driepoot lamp! Een driepootlamp heeft meestal een houten onderstel bestaande uit drie losse poten die uit elkaar te zetten zijn. Driepoot lampen zijn ideaal om een donkere hoek in de woonkamer te verlichten of om u een boek te laten lezen in de fauteuill of bank in een gedimd licht. Dit soort lampen staan bekend om originaliteit en authenticiteit en zullen uw interieur een warme uitstraling geven. Een ware eye-catcher in uw woonkamer!

Driepoot lamp

Een driepoot lamp is meestal voorzien van een normale harde lampenkap, bijvoorbeeld gemaakt van linnen. Veelal in neutrale kleuren, zoals zwart, wit en grijs. Maar er zijn natuurlijk ook varianten, zoals een driepoot onderstel met daar bovenop een nautisch zoeklicht of auto koplamp gemonteerd. De lampen zelf zijn meestal gemaakt van gepolijst aluminium, messing of zijn vernikkeld. De houten driepoot zijn veelal alleen gelakt en houden dus de natuurlijke en robuuste uitstraling van het hout, enkele zijn zwart gelakt. De stijl is meestal vintage en retro, maar past juist daardoor ook erg goed in een modern interieur.

Stoere tripod lampen

Steamer Funnel Lamp SL069
Erg fraai zijn de driepootlampen van Authentic Models, een unieke combinatie van design, kwaliteit, functionaliteit en tijdloosheid. Bijzonder stijlvol en echt ambachtelijk vervaardigd! De tripodlampen van Authentic Models zijn vooral geïnspireerd op ontdekkingsreizen en scheepvaart. Een prachtige tripod lamp met een spotlight of searchlight, bijvoorbeeld de Coast Guard Patrol Spotlight, Half Mile Ray Searchlight of Searchlight 1940 Tripod Lamp. Erg stoer is ook de 1928 Cadillac Head Lamp en heeft een replica van de originele koplamp van de Cadillac, gemaakt van gepolijst aluminium en messing. De houten driepoot kan worden vastgezet en is voorzien van een kompas.

Marington.nl heeft een grote collectie driepoot lampen, prachtige designs, zeer hoge kwaliteit en eenvoudig online te bestellen.