MacBook tassen

MacBook tassen

Het aanschaffen van een MacBook is een weloverwogen beslissing geweest. Sommigen kopen een MacBook omdat ze gewoon graag een krachtige laptop wilden hebben. Anderen hebben een MacBook nodig voor school of werk. Wat de reden ook is geweest, vroeg of laat wil je graag je MacBook meenemen buitenshuis. Dit kan natuurlijk door een MacBook sleeve of hoes te kopen en deze los in een tas mee te nemen. Je kan er ook voor kiezen een MacBook tas te kopen die speciaal ontworpen is om een MacBook in te vervoeren. Veel praktischer en net zo stijlvol!

 

13 inch MacBook tassen

Zoals de echte Apple-fanaat weet is de MacBook te verkrijgen in meerdere formaten. De 13 inch MacBook’s zijn waarschijnlijk het populairst van allemaal. De MacBook’s en MacBook Pro’s van dat formaat bieden alles wat je nodig hebt in een laptop voor een goede prijs. Daarom worden ze ook vaak aangeraden voor gebruik op het werk en voor sommige opleidingen. Naast 13 inch MacBook’s zijn er ook nog MacBooks met afmetingen van 11 inch zoals de MacBook Air. Sinds 2015 heeft Apple ook een 12 inch MacBook op de markt gebracht. Voor al deze formaten zijn prachtige MacBook tassen te verkrijgen.

Leren Messenger Bag Ilario Grey Brown Offermann Racer Laptoptas No. 8138 Donkerbruin DBramante1928 Silkeborg Medium Laptoptas Golden Tan
     
Marxter
Offermann
DBramante1928
€179,95
€179,00
€99,99

 

15 inch MacBook tassen

Wanneer je toch net even wat extra’s wil is de 15 inch MacBook een perfecte keuze. De laptops van die formaat hebben een groter beeldscherm en net iets meer kracht. Het aanbod 15 inch MacBook tassen is erg groot. Het assortiment bestaat uit veel leren MacBook tassen die beschikken over een speciaal laptopvak die naadloos om de 15 inch MacBook aansluit. Naast deze leren MacBook tassen zijn er ook 15 inch MacBook tassen van dit formaat van nylon en denim verkrijgbaar. Gezien het ruime aanbod is het haast ondenkbaar dat je ideale tas er niet bij zit.

Offermann Corso Aktetas Laptop No. 4425 Zwart Leren Laptop Messenger Bag Jacopo Brown Decoded Men's Bag 15 inch Black
     
Offermann
Marxter
Decoded
€329,00
€249,95
€199,95

 

Toch een sleeve of hoes?

Mocht al een mooie tas in bezit hebben en niet toe zijn aan een nieuwe zijn er zoals eerder genoemd andere manieren om je MacBook te beschermen. Beschermaccessoires zoals sleeves en hoezen kunnen om de MacBook worden gedaan en beschermen de MacBook evengoed als een tas.

MacBook tassen zijn online verkrijgbaar bij Marington!