Leonardo

Pratesi Leonardo; een exclusieve aktetas

Pratesi produceert lederwaren in Florence sinds 1948. Het bedrijf is altijd een van de avant - garde in de industrie. ze streven er voortdurend naar om zelfs de meest bijzondere en veeleisende klant tevreden te stellen op elke manier.

Pratesi Leonardo

Het doel van Pratesi is om de hoogste kwaliteit producten te produceren voor een markt die voortdurend evolueert. Ze bereiken deze missie door het produceren van producten die uniek zijn in de markt, elk detail wordt onderzocht om ervoor te zorgen dat de klanten een wereldklasse lijn van producten krijgen.

Pratesi Leonardo Bruce Brown

Pratesi Leonardo is een zeer luxe en exclusieve aktetas van Pratesi, gemaakt van hoogwaardig Italiaans kalfsleer met een vintage look. Gelooid volgens een techniek die uniek in de wereld is en bij het looien zijn alleen plantaardige producten gebruikt. Door dit unieke proces en gebruik van verschillende wassen en andere natuurlijke producten heeft het leer een 'aged & vintage' look. Een prachtige aktetas met karakter!

Leonardo

Deze leren aktetas c.q. attache koffer beschikt over drie interne secties, de centrale sectie is versterkt en daardoor geschikt voor het veilig opbergen en transporteren van een laptop. Tevens heeft deze aktetas extra handige vakken voor het opbergen van bijvoorbeeld pennen en mobiele telefoon. De aktetas kan worden afgesloten middels een messing sleutelslot. Een lichte binnenvoering met prachtige leren accenten en afwerkingen. Erg bijzonder is de LED-interieurverlichting!

pratesi_leonardo_aktetas_king_t.moro pratesi_leonardo_aktetas_radica_black
Leonardo King T . Moro
Leonardo Radica Black
 € 679,00 € 599,00  
Pratesi_Leonardo_Bruce_black pratesi_leonardo_aktetas_bruce
Leonardo Bruce Black  Leonardo Bruce Brown   
€ 699,00
€ 699,00

 

Kijk voor de gehele collectie Pratesi tassen op Marington.nl