Pratesi Machiavelli Slim

Pratesi is een Italiaans merk dat allerlei exclusieve tassen maakt. Dit model van Pratesi heet Machiavelli Slim en zoals de naam al zegt, is dit een bijzonder praktische aktetas vanwege het dunne, slanke ontwerp.

 

Stijlvolle buitenkant

Pratesi Machiavelli slim black

Pratesi Machiavelli Slim black is een stijlvolle zwarte aktetas met messing details. Het messing vind je terug bij het handvat, maar ook bij het cijferslotje en bij de pootjes die de onderkant van de aktetas beschermen. Het mooie messing cijferslotje is Swiss-made en past met de topkwaliteit perfect bij de rest van deze luxe aktetas. Van de buitenkant ziet Pratesi Machiavelli er strak uit met een recht design en het hoogwaardige zwarte kalfsleer.

 

Chique binnenkant

Pratesi Machiavelli Slim black

Pratesi Machiavelli slim black is een prachtige aktetas. Op de foto's is de uitvoering Black te zien. Het mooie Italiaanse kalfsleer is op een natuurlijke manier gelooid en heeft een subtiele glans. Niet alleen de buitenkant van deze aktetas is mooi, ook de binnenkant heeft een prachtig stijlvol design. De binnenkant van aktetas Machiavelli Slim heeft bijzondere donkerblauwe accenten, naast het gebruik van stijlvolle lichte stof, die de binnenkant er heel chique uit laten zien. Ook zijn aan de binnenkant de messing details terug te vinden in de vorm van een aantal drukknoopjes en het systeem dat de aktetas automatisch open houdt. Ondanks het slanke ontwerp met een diepte van slechts 7cm, is de binnenkant heel praktisch ingedeeld. Er bevinden zich 3 kleine insteekvakjes voor een telefoon, pennen en andere kleine benodigdheden aan de ene zijde van de aktetas. Deze zijn geplaatst op een groot insteekvak waarin papieren of een laptop/ tablet veilig opgeborgen kunnen worden. De andere zijde bestaat uit 1 groot compartiment waarin vanalles meegenomen kan worden.

Aktetas Machiavelli Slim is 7cm diep, 44,5cm breed en 32 cm hoog en weegt 2,2kg. Het handvat bestaat uit een metalen kern die is afgewerkt met hetzelfde hoogwaardige kalfsleer als de rest van de aktetas.

Naast de kleur Black is aktetas Machiavelli Slim ook nog in andere kleuren verkrijbaar. Hieronder zie je 4 van de andere beschikbare kleuren.

 

Machiavelli Slim brown Machiavelli Slim blue
Machiavelli Slim brown
Machiavelli Slim blue
 € 599,00 € 599,00  
Machiavelli Slim cherry Machiavelli Slim dark green
Machiavelli Slim cherry Machiavelli Slim dark green  
€ 599,00
€ 599,00

 

Kijk voor de gehele collectie Pratesi tassen op Marington.nl