Pratesi Piccolomini; een prachtige luxe aktetas

Pratesi is een Italiaans merk dat allerlei exclusieve tassen maakt. Vooral de luxe aktetassen van Pratesi zijn populair. De aktetassen hebben een exclusieve uitstraling en bijzondere details.

 

Stijlvolle buitenkant

Pratesi Piccolomini bruce black

Pratesi Piccolomini heeft een mooi messing sleutelslot. Dit ziet er niet alleen mooi uit, het is ook heel veilig om je documenten in op te bergen. Het handvat heeft een metalen kern en is bekleed met kalfsleer. Daarnaast levert Pratesi bij deze luxe aktetas een bijpassende leren schouderband.

 

Handig ritsvak

Pratesi Piccolomini bruce black

Pratesi Piccolomini is een prachtige aktetas. Op de foto's is de uitvoering Bruce Black te zien. Het mooie Italiaanse kalfsleer is op een natuurlijke manier gelooid en heeft een subtiele glans. Aan de achterkant bevindt zich een handig groot ritsvak. In dit ritsvak bevinden zich 2 insteekvakken en een aantal handige kleine vakjes. Aan de buitenkant van het ritsvak zit nog een extra inschuifvak.

 

Luxe binnenkant

Piccolomini

Deze luxe leren aktetas heeft veel ruimte voor documenten of een laptop. De tas is 42cm breed, 29cm hoog en 12cm diep. Het hoofdcompartiment bestaat uit 1 deel en is bekleed met een mooie lichte binnenvoering. Wat deze aktetas extra speciaal maakt is de LED-verlichting aan de binnenkant van de tas. Met behulp van het kleine lampje kun je makkelijk de juiste spullen terugvinden.

Naast deze uitvoering in bruce black, is aktetas Piccolomini bruce in 4 andere kleuren verkrijgbaar.

Piccolomini bruce green Piccolomini bruce cognac
Piccolomini bruce green
Piccolomini bruce cognac
 € 649,00 € 649,00  
Piccolomini bruce blue Piccolomini bruce brown
Piccolomini bruce blue Piccolomini bruce brown   
€ 649,00
€ 649,00

 

Kijk voor de gehele collectie Pratesi tassen op Marington.nl