het koffertje

Prinsjesdag, jouw eigen 'koffertje'

Vandaag is het weer de 3e dinsdag van september, Prinsjesdag. De dag van de Troonrede en het overhandigen van de Miljoenennota en de Rijksbegroting. Hierbij kan het bekende koffertje niet ontbreken!

Wist je dat...

- het koffertje een vaste traditie is die alleen hoort bij Prinsjesdag?

- deze traditie is ontstaan in 1947?

- dat de traditie in 1957 bijna verloren dreigde te gaan toen de minister gewoon met zijn eigen aktetas naar het Binnenhof ging?

- het idee van het koffertje is overgenomen van Engeland?

- het huidige koffertje sinds 1964 wordt gebruikt?

- het koffertje is gemaakt van geitenperkament het een binnenkant heeft van blauwe zijde?

Ook in het dagelijks leven kan een aktekoffer of aktetas heel handig zijn. Vooral als zakelijk gebruiker is het fijn als je een goede aktekoffer hebt. Allereerst zijn aktekoffers natuurlijk bedoeld om je belangrijke documenten te beschermen, zodat je ze makkelijk en onbeschadigd met je mee kunt nemen. Daarnaast kan een mooie aktetas bijdragen aan je uitstraling en outfit. Met bijvoorbeeld een stijlvolle leren aktetas kom je professioneel, serieus en netjes over bij klanten of andere belangrijke zakenrelaties. Het zou jammer zijn om geen aandacht te besteden aan een goede tas of koffer, terwijl je wel een net pak met goede schoenen hebt aangetrokken. Wij zetten een aantal verschillende aktetassen en aktekoffers op een rijtje.

Aktekoffers

Het voordeel van een aktekoffer is de stevigheid, omdat het frame en het materiaal stijf zijn. Je documenten en eventueel je laptop zijn hierin nog beter beschermd dan in een aktetas. Aktekoffers zijn er in allerlei afmetingen, materialen en prijsklassen.

Alumaxx Aluminium Aktekoffer Kronos Dermata Aktekoffer Rundleer 1242 Zwart Dermata Aktekoffer Rundleer 3373A Cognac
     
Alumaxx
Dermata
Dermata
€74,95
€119,95
€379,95

 

Aktetassen

Aktetassen zijn minder strak en stijf dan aktekoffers, waardoor ze een iets minder stugge uitstraling hebben. Een aktetas is vaak iets toegankelijker en is gewoon heel praktisch als je bijvoorbeeld vaak papieren of een laptop mee moet nemen van en naar je werk.

Leren Aktetas Montepulciano Cognac Leren Dames Aktetas Faenza Bruin Visconti Berlin Aktetas Oil Tan
     
Marington
Marington
Visconti
€129,95
€139,95
€144,95

 

Exclusieve aktetassen en -koffers

Voor als je echt gaat voor iets bijzonders van hoge kwaliteit, bestaan er prachtige exclusieve aktetassen en –koffers. Deze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben vaak extra opties die het product extra bijzonder maken. Een merk met een grote collectie kwaliteitsproducten is Pratesi. Deze producten zijn vrij duur in aanschaf, maar dan ben je wel verzekerd van een fantastisch, bijzonder kwaliteitsproduct waar je jarenlang een spectaculaire indruk mee kunt achterlaten.

Pratesi Brunelleschi Aktetas Laptop Santa Croce Marrone Pratesi Leon Battista Alberti Aktetas Blue Pratesi Ghirlandaio Aktetas King Black
     
Pratesi
Pratesi
Pratesi
€559,00
€529,00
€899,00

 

Kijk voor een grote collectie aktetassen en aktekoffers op Marington.nl