Attachékoffers

Professionele attaché koffers

Een professionele attaché koffer is een echte must have voor zakenmensen en advocaten, maar tegenwoordig kan iedereen er wel gebruik van maken. Er zijn verschillende attaché koffers te vinden die ieder hun eigen specificaties hebben. Een eerste kenmerk is het materiaal waaruit de koffer vervaardigd is. Dit kan leder zijn, maar evengoed kies je voor een model in aluminium of PVC. De keuze van het materiaal bepaalt het uitzicht van de koffer en de stevigheid. Wie enkel documenten wenst op te bergen, is het meest gebaat bij een model in leder. Dit soort professionele attaché koffers ogen stijlvol, zijn waterdicht en wegen niet te veel. Een gelijkaardige koffer in aluminium is al snel enkele kilo’s zwaarder. Worden er echter zaken in opgeborgen met een hogere mate van breekbaarheid of wordt de koffer in het bagageruim geplaatst tijdens vluchten, dan zijn de hardere aluminium en PVC modellen de juiste keuze.

Er zijn aktetassen in meerdere maten mogelijk, maar standaard zijn ze allemaal voorzien om tenminste A4 documenten te kunnen bevatten. Ook de dikte van de tas kan sterk variëren. Laptoptassen zijn alvast wat breder.

 

Attaché koffers in diverse stijlen en kleuren

Tegenwoordig zijn er professionele attaché koffers in tal van stijlen en kleuren te vinden. Ook modieuze koffers met een hippe uitstraling maken deel uit van de hedendaagse collecties. Deze worden voornamelijk gebruikt door jonge mensen die net de arbeidsmarkt op zijn. Vanzelfsprekend is de klassieke koffer niet verdwenen, maar ze heeft er wat concurrentie bij gekregen.

Aan de binnenzijde van de professionele attaché koffers zien we vooral een verbetering op gebied van vakken en de mogelijkheid om alles veilig en gesorteerd op te bergen. Verstevigingen voor een laptop of andere gevoelige zaken zijn geen uitzondering meer. Daarnaast zijn er vakken voor documenten, pennen, notablokken en andere benodigdheden voorzien. Naast de multifunctionele attaché koffer die door iedereen gebruikt kan worden, zijn er ook beroep specifieke tassen. Deze zijn volledig uitgerust in functie van een beroep. Binnen deze categorie zijn de aktetassen voor advocaten en dokterstassen terug te vinden, maar evengoed de tas voor de technieker aan huis die meetapparatuur dient op te bergen.

 

Attaché koffer kopen?

Marington.nl heeft een prachtige collectie attaché koffers, ruime keuze en eenvoudig online te bestellen.

 

Pratesi attaché koffers

 

Pratesi Brunelleschi Aktetas Laptop Santa Croce Chianti Pratesi Brunelleschi Aktetas Laptop Santa Croce Marrone Pratesi Brunelleschi Aktetas Laptop Santa Croce Cognac
     
Pratesi
Pratesi
Pratesi
€599,00
€599,00
€599,00
     
Pratesi Brunelleschi Aktetas Laptop Mustard Pratesi Brunelleschi Aktetas Laptop King Black Pratesi Brunelleschi Aktetas Laptop Coffee
     
Pratesi
Pratesi
Pratesi
€459,00
€559,00
€459,00