Lits jumeaux dekbedovertrekken

Een goede nachtrust is heel belangrijk voor een energieke dag. Een goed bed vormt hiervoor de basis. En een lekker groot bed waar je heerlijk de ruimte in hebt, zal hier zeker aan bijdragen. Het enige nadeel van een kingsize of groot bed is dat je vaak geen passend dekbed kunt vinden, laat staan een passend dekbedovertrek. Of toch niet?

 

Lits Jumeaux dekbedovertrek

Lits Jumeaux (spreek uit als lie sjemoo) is Frans voor tweeling bedden. Van oudsher bestaat een Lits Jumeaux uit twee eenpersoonsbedden die tegen elkaar aan werden geschoven om er een tweepersoonsbed van te maken. In hotels of logementen vind je nog wel eens deze bedden. Meestal worden de bedden als twee aparte bedden opgemaakt, met ieder een eigen dekbed. Dit heeft twee praktische redenen: je hebt geen extra beddengoed nodig wanneer je de bedden uit elkaar schuift en je hoeft niet aan elkaars punt van het dekbed te trekken, want een Lits Jumeaux is veel breder dan een gewoon tweepersoonsbed en een normaal dekbed voor twee is dan niet toereikend om beide lekker knus onder te slapen.

 

Extra grote dekbedovertrekken

Tegenwoordig worden de Lits Jumeaux bedden ook kingsize bedden genoemd en is het gewoon één groot tweepersoonsbed. De dekbedden voor een Lits Jumeaux moeten dus extra breed zijn, zodat ze helemaal bij je grote bed passen. De lengte is vaak bij dekbedden geen probleem, maar kingsize bedden zijn breder dan een normaal tweepersoonsbed. Een gewoon dekbed is dan al snel te krap, doordat het in de breedte te kort schiet. Daarom zijn deze dekbedden extra breed. En de bijpassende dekbedovertrekken natuurlijk ook!

 

Hoge kwaliteit dekbedovertrekken

Een goed dekbedovertrek omhult het dekbed en beweegt met alle bewegingen van het dekbed mee. Hoe jij ook draait in je slaap, een goed dekbedovertrek blijft op zijn plek. De dekbedovertrekken voor je Lits Jumeaux zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, zodat je altijd een dekbedovertrek vindt dat helemaal past bij jouw dekbed. Zorg er bij de aanschaf altijd voor dat je de juiste maat kiest, zodat het overtrek goed om je dekbed past. Lits Jumeaux is namelijk niet een standaard maat: ook binnen deze extra grote dekbedden zijn er verschillende maten verkrijgbaar.

 

Strijkvrije dekbedovertrekken

Het fijne aan de huidige dekbedovertrekken is dat je ze nauwelijks hoeft te strijken wanneer ze uit de was komen. De hoge kwaliteit dekbedovertrekken voor je Lits Jumeaux vormen hier zeker geen uitzondering op. En dat is wel zo fijn. Ook afhalen en opmaken doe je in een handomdraai, omdat de dekbedovertrekken van zo licht mogelijk katoen worden gemaakt. Hierdoor zijn ze lekker licht. Dat zal lekker slapen!

 

Marington.nl heeft een prachtige en ruime collectie Lits Jumeaux dekbedovertrekken, bekijk direct de verschillende dessins en bestel eenvoudig online.

 

Populaire Lits Jumeaux dekbedovertrekken

 

Dekbedovertrek 240x200/220 Beddinghouse Dekbedovertrek 240x200/220 Beddinghouse Dekbedovertrek 240x200/220 Beddinghouse
     
Beddinghouse
Beddinghouse
Beddinghouse
€99,95
€79,95
€119,95
     
VT Zumba Roze 240x220+40 cm + 60x70 cm VT Momo Blauw / Grijs 240x220+40 cm + 60x70 cm VT Momo Tobacco 240x220+40 cm + 60x70 cm
     
House in Style
House in Style
House in Style
€99,95
€159,95
€279,95