Bruine damestassen

De mooiste bruine damestassen online shoppen

Wanneer je op zoek bent naar een bruine damestas dan ben je bij ons aan het juiste adres, in ons assortiment vind je honderden bruine damestassen. Dit komt mede omdat bruin zo'n populaire kleur is onder de tassen en deze kleur heel veel variaties kent. Zo heb je lichtbruin, zand, camel, bruin en donkerbruin. Deze worden ook weer uitgebracht in verschillende leersoorten zoals kalfsleer, rundleer en zijn sommige tassen bewerkt of onbewerkt. Door al deze verschillende kleuren, soorten en materialen maakt het de keuze vaak niet makkelijk maar voor iedereen zit er wel een favoriet tussen.

Verschillende stijlen

Wanneer er aan een stoere tas gedacht wordt zal al snel de link gelegd worden met leer. En dan vooral bruin leer. Het mooie aan leer is dat naarmate de tas gebruikt wordt hij een verweerde uitstraling krijgt. Vooral bij bruin is dit het geval en deze wordt eigenlijk alleen maar mooier naarmate deze gebruikt wordt. Zo gaan deze bruine damestassen niet alleen lang mee maar zijn ze ook nog eens tijdloos.

Een bruine damestas van leer

Bruine damestassen zijn ook perfect voor nette gelegenheden of outfits. Hier kan uit vele verschillende formaten en categorieën gekozen worden. Voor een feestje kan er gekozen worden voor een clutch, handtas of schoudertasje en voor werk is een nette aktetas op laptoptas altijd goed. Voor een nettere uitstraling van een bruine damestas kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een kalfsleren tas, plantaardig gelooid en met de hand gekleurd. Maar ook de bruine damestassen gemaakt van ruwer leer kunnen heel chic zijn en bruikbaar voor elke gelegenheid. Ook hierbij geldt weer naarmate die gebruikt wordt zal hij mooier worden.

Liever een bruine tas voor dagelijks gebruik of een dagje winkelen? In ons assortiment vind je ook prachtige ruime shoppers, tote bags en hobo tassen.