Stijlvolle aktemappen

Zwerven er door jouw werktas allerlei losse papieren, pennen en visitekaartjes en wordt je daar een beetje gek van? Dan is een schrijfmap misschien de perfecte oplossing voor jou. In een schrijfmap kun je namelijk al je paperassen op een elegante manier ordenen en opbergen. Hierdoor maak je gelijk een professionele indruk! Je hoeft dan niet langer iedere keer in je tas te rommelen en alles bij elkaar te zoeken, want je hebt nu alles gewoon in een handige schrijfmap. Je kunt de schrijfmap zien als een kleine werktas, die je in je grote werktas kan doen en eventueel over kan plaatsen naar andere tassen. Dit is natuurlijk super handig als je meerdere tassen wil afwisselen, want zo hoef je niet steeds alle losse dingen van je ene tas naar je andere tas te verhuizen. Waarschijnlijk zal je de schrijfmap elke werkdag gebruiken, dus kies voor een leren exemplaar. Deze zijn erg duurzaam en gaan dus lang mee. Zo weet je zeker dat je chique voor de (werk)dag zult komen!

Groot assortiment schrijfmappen online

Een schrijfmap is wat er nog ontbreekt aan je persoonlijke collectie wanneer je al een aktetas of attache koffer bezit. De schrijfmappen zijn zo vormgegeven dat zij perfect passen bij de tassen en koffers. Niet wordt alleen dezelfde stijl gehanteerd, maar ook de kleur en het materiaal is exact hetzelfde. Dus wacht niet langer en maak je collectie compleet met een stijlvolle aktemap of schrijfmap.

Praktische schrijfmappen

In een schrijfmap kan je gemakkelijk alle benodigde schrijfmaterialen opbergen. Iets noteren was nog nooit zo simpel. Doordat de mappen over speciale vakken en houders beschikken voor onder andere pennen en notitieblokken heeft alles zijn eigen plaats binnenin de map. Het geheel ziet er daardoor zeer geordend uit. Bovendien vindt je eenvoudiger iets terug wanneer je weet waar je het hebt opgeborgen. Wanneer je een schrijfmap hebt is het ook niet meer nodig al het schrijfgerei op te bergen in de tas. Een groot voordeel wanneer je graag veel met je meeneemt, want een uitpuilende tas zit er natuurlijk niet uit.

Leren schrijfmappen

Wil je graag een professionele indruk achterlaten bij een zakelijke afspraak? Dan is een combinatie van aktetas of koffer en een schrijfmap in dezelfde stijl een goede keuze. Voor bijna iedere aktetas of koffer is een bijpassende schrijfmap te vinden. Schrijfmappen zijn er voornamelijk in de kleuren bruin en zwart, maar er zijn ook blauwe en rode schrijfmappen. Het assortiment biedt vooral leren schrijfmappen, maar enkele aktemappen zijn van een ander materiaal gemaakt zoals nylon. Een schrijfmap leer is bijzonder stijlvol en gaat jaren mee.

Ideaal als geschenk

Schrijfmappen zijn niet alleen handig om zelf in je bezit te hebben, het is ook een leuk artikel om iemand anders cadeau te doen. Laat weten dat je een klant of collega waardeert en geef een mooi schrijfmap van Burkely, Dermata, Chiarugi of Visconti als relatiegeschenk.

Bekijk ons complete assortiment schrijfmappen en bestel online