Dames aktetas

Veel aktetassen zijn te gebruiken door mannen en vrouwen. Echter hebben dit type tassen vaak een meer mannelijke uitstraling dan een vrouwelijke. En dat is jammer. Gelukkig zijn er veel designers die er voor kiezen om aktetassen voor dames te ontwerpen. Uiteraard hebben deze de klassieke look van een aktetas, maar dan met een vrouwelijke touch. Zo kom jij altijd goed voor de dag en past je favoriete accessoire perfect bij wie jij bent. Aktetassen zijn voornamelijk heel functioneel, maar dat wil niet zeggen dat zo een tas er niet gezellig uit mag zien. Het tegendeel is waar natuurlijk. En dat zie je terug in de prachtige aktetassen voor dames die wij in de webshop hebben opgenomen. De aktetassen voor dames zijn uiteraard uitgevoerd in een elegant, vrouwelijk design. Dat begint bij de belijning van de tassen, maar ook de verfijnde wijze van het sluitwerk, de manier waarop de handvatten aan de tas zijn bevestigd en meer. Sommige aktetassen zijn uit te breiden met een schouderband voor nog meer draagcomfort, maar ze zijn dankzij de grote handvatten gemakkelijk te dragen in de hand of aan je arm. Naast zakelijke kleuren, zoals zwart en donkerbruin, heb je ook keuze uit donkerblauw, taupe, beige, cognac en zelfs rood. Ideaal voor een zakenvrouw zoals jij.

Aktetassen voor dames

De meeste aktetassen zijn te gebruiken door zowel dames als heren, maar er zijn ook speciale dames aktetassen. Heren kiezen meestal vooral voor een traditionele leren aktetas in de kleuren bruin of zwart, maar dames gaan vaker voor een trendy model in een mooie kleur zoals beige, cognac of rood.

Dames aktetassen maar dan stijlvol

Een aktetas dames is uitermate geschikt voor de moderne zakenvrouw, elegant en professioneel. Als succesvolle zakenvrouw verwacht men een professionele uitstraling, zeker in bepaalde branches. Met de juiste aktetas kun je klasse en functionaliteit combineren.

Handtas voor documenten

De aktetas is een handtas die wordt gebruikt voor het vervoeren van belangrijke documenten, ook wel aktes genoemd. Vroeger werd de aktes bijvoorbeeld van de notaris naar een bedrijf gebracht (om maar een voorbeeld te noemen) door een koerier of medewerker. Om verschillende documenten overzichtelijk te kunnen vervoeren, kreeg de aktetas de kenmerkende vorm en indeling met meerdere vakken. Zo kun je snel en overzichtelijk verschillende documenten en mapjes opbergen en terugvinden.

De moderne aktetas

De aktetassen van nu zijn natuurlijk veel meer dan gewoon tassen waarin documenten worden vervoerd. De tassen bieden ruimte voor verschillende mappen – uiteraard – maar ook voor een laptop in een speciaal vak of een tablet. Bij deze laptoptassen blijft er nog voldoende ruimte over voor bijvoorbeeld een flesje water, je agenda, een oplader voor je mobieltje en andere spulletjes die je nodig hebt voor een dagje werk.

Leren aktetas dames

Ben je op zoek naar een dames aktetas van hoge kwaliteit en die erg duurzaam is? Wellicht is dan een leren variant de beste keuze.