Donkerbruine laptoptassen

Grote collectie donkerbruine laptoptassen

De meeste donkerbruine laptoptassen zijn voorzien van een in lengte verstelbare draagriem. Deze brede riem helpt het gewicht van de tas beter over je schouder te verdelen, zodat je je tas gemakkelijk draagt. En omdat deze in lengte verstelbaar is, maak je het meedragen zelfs nog comfortabeler. De draagriem is voorzien van metalen accenten die perfect mee kleuren met het donkerbruin van het leer. Hierdoor is de tas mooi in balans en ziet het er zeer stijlvol uit.

Speciaal voor je laptop

De donkerbruine laptoptassen zijn speciaal voor het vervoeren van laptops ontworpen. Er zit een speciaal vak in de tas, vaak voorzien van een beschermende voering, waar je laptop precies in past. Kies overigens altijd voor een tas in dezelfde grootte als je laptop. Meet met de inches-kant van je meetlint je laptop diagonaal op. Dit is de grootte van je laptop. Kies hier vervolgens een donkerbruine laptoptas bij met hetzelfde formaat. Zo kan je laptop niet gaan schuiven of zit het niet te krap in de tas. Beide kan de laptop namelijk aanzienlijk beschadigen.

Ruimte voor je benodigdheden

Naast ruimte voor je laptop bevatten de donkerbruine laptoptassen ook vakjes voor andere spulletjes. Je aktemap bijvoorbeeld, kladblok, portemonnee, schrijfmap, mobiele telefoon en natuurlijk de toebehoren van je laptop passen allemaal in de donkerbruine laptoptassen. Open de flap en je hebt alles wat je nodig hebt overzichtelijk binnen handbereik. Dat is wel zo prettig, want je kunt meteen aan de slag thuis, op het werk, in de collegebanken of je favoriete restaurant.

Donkerbruin leer: chic en warm

De kleur donkerbruin is een warme tint. Het is robuust, elegant, aantrekkelijk en warmer dan bijvoorbeeld zwart. Ook de natuurlijke uitstraling van de donkerbruine laptoptassen maken donkerbruin een geliefde tint. Kies voor een laptoptas van glanzend donkerbruin leer. Of ga je toch voor een elegante matte uitstraling. Want ook deze hebben wij in de collectie gespot. Donkerbruin is een kleur die heel goed past bij je garderobe. Het staat ontzettend leuk met wit, jeans blauw en natuurlijke tinten. Maar ook met zwart gaat donkerbruin heel goed samen. Zo kom jij altijd goed voor de dag als je met je laptop op pad bent. Kijk maar eens bij de speciale dames laptoptassen en heren laptoptassen, maar uiteraard hebben we ook prachtige unisex modellen.