Bruine weekendtas

Grote collectie bruine weekendtassen

Er bestaan verschillende tinten bruine weekendtassen en soms is het wel lastig kiezen. Je hebt namelijk diep donkerbruin (koffiekleurig) of juist heel lichtbruin. Maar er is ook bruin met een rode gloed erdoor. Wat kun je het beste kiezen? Het hangt natuurlijk een beetje af van jouw persoonlijke smaak en hoe de rest van je garderobe eruit ziet, maar eigenlijk staat een bruine weekendtas bij bijna alles leuk! Bruine weekendtassen zijn namelijk echte klassiekers, vooral als ze gemaakt zijn van echt leer. Het leren materiaal is erg slijtvast en naarmate je de tas vaker gebruikt, zal er een zogeheten patina ontstaan. Vooral in combinatie met de bruine kleur, zal de weekendtas steeds mooier worden en erg karakteristiek ogen. Echte liefhebbers van vintage tassen zullen hun hart ophalen bij een leren reistas in een klassiek model, bijvoorbeeld in de vorm van een (grote) dokterstas! Deze bruine weekendtas met scharniersluiting zal echt vintage lijken, als de bruine tas reeds een aantal keer in gebruik is genomen en het bruine leer een beetje versleten is.

Een bruine weekendtas met veel vakken

Sommige weekendtassen komen met extra vakken en ritsen aan de voorkant, zodat je hier kleinere spullen kunt opbergen. Een weekendtas raakt namelijk al snel vol door bijvoorbeeld veel kleding, handdoeken en schoenen. Het wordt dan soms lastig om bijvoorbeeld je portemonnee, sleutels of telefoon uit je tas te vissen. Kies daarom voor een bruine weekendtas met meerdere vakjes aan de voorkant en/of zijkant, zodat je deze spulletjes hierin komt opbergen en altijd snel weer terug kunt vinden! Neem je vaak schoenen mee op je tripjes en vind je het geen fijn idee dat je deze samen bij je normale kleding moet vervoeren? Ook dan is er een oplossing voor jou: er zijn namelijk ook weekendtassen met een aparte 'laag' onderin de tas. Je hebt dan als het ware twee 'verdiepingen' in je tas die je open kunt ritsen, waarbij de onderste 'verdieping' erg geschikt is om je schoenen in op te bergen! Superhandig toch?

In ons assortiment vind je verschillende dames weekendtassen en heren weekendtassen van merken zoals Marington, Micmacbags, Burkely en dbramante1928.