Stijlvolle, landelijke slaapkamers

Een landelijke stijl in je interieur is helemaal modern. Steeds meer winkels verkopen landelijke meubels en accessoires, waarmee je elke ruimte volledig in stijl kunt inrichten. Hieronder laten we een aantal foto's zien van prachtige slaapkamers in landelijke stijl. Kijk snel verder en laat je inspireren!

 

Landelijke slaapkamer op zolder

Landelijk modern zolderslaapkamer

Deze stijlvolle zolderslaapkamer is een mix van landelijk en modern. De lichte kleuren (beige en wit) passen heel mooi bij de lichte kleuren hout die zijn gebruikt aan het plafond en op de muren. Deze strakke plafonds en muren zorgen tegelijkertijd ook voor een moderne tint in deze kamer. Bij het raam is een knusse zithoek gemaakt met opbergruimte aan de zijkant en onder de bank.

Landelijke slaapkamer

Een typisch landelijke slaapkamer. De meubels, de accessoires, de vloer en de deuren: alles klopt! Deze prachtige hoge slaapkamer onder een schuin dak heeft een fijne sfeer dankzij de echt houten vloer met mooie koeienhuid. Ook de mooie houten muren en de prachtige deur dragen bij aan de mooie landelijke uitstraling. Een leuk wit kastje als nachtkastje en een mooie hoge lantaarn als laatste styling en je landelijke slaapkamer is compleet!

Landelijke slaapkamer zolder

Deze bijzondere zolderslaapkamer heeft een opvallend design. Dankzij de duidelijk aanwezige houten balken is de landelijke stijl al voor een groot deel bepaald. De opvallend grote ramen zorgen voor veel licht. Verder is deze fijne slaapkamer rustig gehouden met weinig poespas. Er is gebruik gemaakt van veel wit op de muren en op het bed. Een leuk kussntje en een mooi plaid zorgen voor wat extra sfeer.

Slaapkamer grijs wit

Deze slaapkamer is het tegenovergestelde van de vorige: hier is heel veel gebruik gemaakt van accessoires. Het bed ligt vol met kussens en een plaid, op het stijlvolle nachtkastje staat een leuk landelijk lampje en een bloemetje, er hangt een opvallende hanglamp aan het plafond en ook om de grote spiegel kun je niet heen. Toch is deze volle slaapkamer heel stijlvol gebleven, dankzij het gebruik van lichte kleuren die allemaal goed bij elkaar passen. Op die manier bewaar je de rust en kun je toch genieten van een gezellige, landelijke slaapkamer met veel accessoires.

Landelijke slaapkamers

Landelijke slaapkamer balken

Deze ruime slaapkamer heeft ondanks zijn grote formaat een hele gezellige sfeer. Dit komt doordat overal in de kamer dezelfde stijl en kleuren zijn gebruikt. Het grote bed is gezellig en warm opgemaakt met een warm plaid. De kledingkast is mooi wit en wordt afgesloten met een warm gordijn. Dit gordijn past mooi bij de kleur van de vloer en van de mooie houten balken in het plafond. Door het extra hoekje op te vullen met een leuk ouderwets bureau en door een paar gezellige gordijnen op te hangen, wordt dat hoekje niet alleen nuttig gebruikt, maar maakt het de gezellige ruimte ook helemaal af.

Grijze landelijke slaapkamer

Deze foto laat heel mooi zien dat landelijk niet alleen hoeft te bestaan uit lichte kleuren zoals wit en beige, gecombineerd met licht hout. Deze slaapkamer is stijlvol ingericht met donker beddengoed, een grijze vloer en een donkergrijze muur. Door de kussens en het plaid op het bed, de mooie krans aan de muur en het stenen potje op het nachtkastje krijg je toch een warme, landelijke sfeer.

Slaapkamer grijs houten bed

Een andere trend die ook goed in een landelijk interieur past zie je hier terug in het bed: steigerhout! Dit gebruikte hout heeft een mooie ruige uitstraling. In combinatie met de grijze muur, de lichte nachtkastjes en het stijlvolle beddengoed zorgt dat hier voor een stoere, landelijke slaapkamer. Het witte plafond van balken, de lamp en het smalle vloerkleedje maken het geheel iets vriendelijker.