Laptop rugzak

Groot assortiment laptop rugzakken voor dames online

Een dames rugzak is erg handig, omdat je bij het dragen ervan je handen vrij zult hebben. Ga je bijvoorbeeld met de fiets naar school, studie of werk? Dan is een rugzak ideaal omdat je tas gewoon veilig op je rug blijft zitten. Verder is een rugzak ook een goede keuze als je gauw last krijgt van je rug of schouders. Vooral als je vaak een zware laptop mee moet nemen, zal je dit snel merken: bij het dragen van zware tassen, krijg je dan vaak pijn. Bij een rugzak zal je minder snel last hebben, want een rugzak verdeelt het zware gewicht van je tas evenredig over beide schouders. Kies voor een dames rugzak met een gewatteerd vak speciaal voor je laptop. Zo kun je je laptop altijd veilig meenemen en hoef je je geen zorgen te maken dat 'ie beschadigt.

Stijlvolle dames laptop rugzakken

Vind je een laptop rugzak soms een beetje mannelijk staan? Dit kun je voorkomen door goed na te denken over de kleuren, print en het materiaal van de rugzak. Ga bijvoorbeeld voor een rugzak met een printje, kies voor een vrouwelijke kleur zoals bijvoorbeeld rood en ga qua materiaal voor een rugtas die van leer of suède gemaakt is. Door dit materiaal, krijgt de rugzak een minder sportief uiterlijk en lijkt de tas gelijk een stuk vrouwelijker, in tegenstelling tot bijvoorbeeld nylon! Klassieke laptoptassen van zwart nylon of kunststof, ogen namelijk ook al snel grof en mannelijk. Een leren dames laptop rugzak is dan net weer iets anders en staat veel chiquer en oogt tegelijkertijd ook professioneel!

Mooie materialen

Suède heeft een zachte uitstraling en een rugzak in dit materiaal geeft je gelijk een elegante look. Ook als je kiest voor leuke details zoals gespen en kwastjes, zal je zien dat een rugzak wat vrouwelijker oogt. Heb je een stoerdere stijl? Kies dan voor een laptop rugzak voor dames gemaakt van onbewerkt rundleer of vintage leer, want de robuuste uitstraling van dit soort leer kan tegen een stootje en zorgt voor een edgy uitstraling. Leer is een duurzaam en hoogwaardig materiaal en kan tegen een stootje. Leer wordt eigenlijk alleen maar mooier naarmate het vaker gebruikt wordt. Aangezien je waarschijnlijk iedere dag naar je werk of studie moet, zal een leren dames laptop rugzak dus steeds mooier worden met de tijd! Ben je op zoek naar een stijlvolle laptop rugzak voor dames? Bekijk onze aanraders!

Uiteraard hebben we ook hele stoere rugzakken voor heren, veel modellen beschikken over een speciaal laptopvak.