Blauwe herentassen

Stijlvolle blauwe herentassen online shoppen

Ben je op zoek naar een handige blauwe herentas? Kies dan bijvoorbeeld voor een rugzak, messenger bag of heren schoudertas, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Bijvoorbeeld de stoere Barbarossa Ruvido tassen zijn erg stoer voor mannen.

Ga je vaak op zakentrips of heb je nog een tas nodig voor handbagage? Kies dan voor een handige trolley rugzak in het blauw! Deze herentas kun je, zoals de naam al doet vermoeden, op twee manieren dragen. Er zitten handige wieltjes en een opvouwbare trolley handvat aan, maar ook twee schouderbanden zoals een normale rugtas. Eigenlijk kun je deze blauwe mannentas dus voor zowel dagelijks werk als voor echte zakenreizen gebruiken. Heb je bijvoorbeeld veel haast en moet je rennen, dan kun je deze rugzak transformeren tot trolley en deze achter je aan laten rollen, super handig!

Blauwe herentas: praktisch!

Heb je geen trolley nodig, maar ben je gewoon op zoek naar een handige en comfortabele herentas? Heb je vaak last van een pijnlijke rug of schouders, ga dan voor een rugzak want deze distribueert het gewicht evenredig tussen je schouders. Als je een laptop mee moet nemen, kun je ook nog kiezen uit verschillende formaten laptoptassen, afhankelijk van de grootte van je laptop.

Professioneel en zakelijk

De blauwe kleur zorgt ervoor dat de tas er professioneel en zakelijk uitziet en bovendien wordt een tas in deze kleur niet gauw vies. Op donkere oppervlakten zie je donkerkleurige vlekken niet zo goed, maar lichtkleurige vlekken vallen juist des te meer op! Een (donker)blauwe tas is daarom een goede middenweg: het is niet pikzwart, maar ook niet te lichtkleurig dat je vlekken er snel op kunt zien. Dit is vooral handig als je van hot naar her moet, want dan komt die tas overal mee in aanraking! De meeste mannen hebben geen zin om na te denken over het schoonhouden van hun tas, dus je moet vooral kiezen voor een kleur tas waarop vlekken het minste opvallen, maar die er tegelijkertijd wel zakelijk uitziet. Daarom is een blauwe herentas een goede keuze!