Cameratas

Groot assortiment cameratassen online

Net een nieuwe camera aangeschaft? Het is zonde om deze onbeschermd te vervoeren. Een camera is nu eenmaal een dure investering en is daarnaast ook erg gevoelig. Een klein beetje stof of een klein krasje op de cameralens kan al snel de mooiste foto’s verpesten. Een goede cameratas beschermt je camera niet alleen tegen bijvoorbeeld weersomstandigheden en schokken, maar is overigens ook een stuk gemakkelijker te vervoeren. Ook zitten er handige compartimenten en vakjes in de tassen die je een handje helpen bij het ordenen en organiseren van de camera en de bijbehorende objectieven en accessoires.

Leren cameratassen

Een cameratas is natuurlijk erg praktisch, maar daarnaast wil je ook dat deze er stijlvol uit ziet. Een leren cameratas geeft het beste van twee werelden en gaat ook nog eens jarenlang mee.

Camera rugtas

Tassen zijn er in alle soorten en maten, dit geldt eveneens voor cameratassen. De grootte van het aanbod kan er voor zorgen dat het wat lastiger te bepalen is welke cameratas goed bij jou en je camera past. Wil je bijvoorbeeld een rugzak of een schoudertas? Als je veel apparatuur bezit, kun je wellicht beter voor een camera rugzak kiezen. Doordat een schoudertas op één schouder rust, komt hier al gauw veel gewicht op te staan. Een rugzak verdeelt het gewicht over beide schouders en kan in zo een geval comfortabeler zijn. In de grootste variant van de rugzak is naast de camera en de bijbehorende objectieven tevens een laptop te vervoeren. Zo heb je alles in 1!

Camera schoudertas

Een wat kleinere spiegelreflexcamera verdrinkt bijna in een gemiddelde rugzak, hiervoor zijn zeer compacte schoudertassen te koop. Wil je bijvoorbeeld snel van lenzen kunnen wisselen zonder je tas af te moeten doen, dan is een camera schoudertas een goede uitkomst. Deze hoef je niet eerst neer te zetten om er iets uit te halen, wat bij een rugtas wel het geval is. Daarnaast blijven schoudertassen in drukke omgevingen beter in het zicht en is de kans minimaal dat er iets uitvalt. Houd er ook rekening mee dat je niet een tas koopt waar je spullen als het ware uitgroeien. Hiermee voorkom je dat je met iedere nieuwe aankoop of upgrade direct een nieuwe tas moet aanschaffen. Een kwalitatief goede cameratas gaat zo tientallen jaren mee.

Bekijk ons complete assortiment cameratassen en bestel eenvoudig online.