Zwarte herentassen

Stoere zwarte herentassen online shoppen

Zwart is elegant, mysterieus en chic. Het past gemakkelijk bij jeans, chino of een pantalon. En het is een perfecte, zakelijke kleur. Geen wonder dat veel herentassen uitgevoerd zijn in zwart. Of je nu kiest voor een laptoptas, een rugzak, een weekendtas of een fijne schoudertas er is altijd een uitvoering in zwart te vinden. Daarnaast zijn zwarte tassen erg geliefd, omdat ze tegen een stootje kunnen. Een vlek valt ook niet zo snel op. Je komt er gewoon altijd goed mee voor de dag.

Zakelijk zwart leer

Leer is prachtig in zwart. Het is stoer, robuust, een tikkie rebels en tijdloos. Deze combinatie geeft de zwarte herentassen een unieke uitstraling. Kies je voor een zwarte leren herentas, dan laat je je rock randje zeker zien. Zelfs wanneer je naar de zaak gaat. Naast stoer is zwart leer ook zeer elegant en klassiek. En het kan zelfs een zakelijke uitstraling hebben. Daarom zijn zwarte herentassen extra fijn. Je hebt er bij iedere gelegenheid iets aan. Vooral laptoptassen, messenger bags en aktetassen zijn perfect in zwart. De zwarte herentassen zijn strak van design, zoals dat een echte herentas betaamt.

Sportief op reis

Zwart is ook heel sportief en past perfect bij je als je op reis gaat. Een weekendtas uitgevoerd in zwart gebruik je met gemak als je met vrienden op survival gaat in de Ardennen, maar is ook perfect als je met je lief een romantisch weekendje weg gaat. Jij komt altijd goed voor de dag met een zwarte weekendtas. En al je spullen gaan gemakkelijk mee.

Ruime keuze

Wij hebben in de collectie veel verschillende zwarte herentassen opgenomen voor zakelijk gebruik en om te gebruiken in je vrije tijd. Welke zwarte mannentas het beste bij je past, hangt af waarvoor je de tas nodig hebt. Neem de tijd en vind je perfecte zwarte herentas in onze shop.