Leren heuptasje

Lekker praktisch & hip: heuptasjes

Ze zijn weer helemaal terug: de heuptasjes. Het zijn dan ook handige tasjes waarin je veel mee kan nemen. Je hebt lekker je handen vrij en geen band om de schouder. Heuptasjes zijn ideaal voor een dagje of avondje uit, maar ook zeer zeker op vakantie. Het tasje is groot genoeg voor je portemonnee, paspoort, rijbewijs en mobiele telefoon. En dan hou je nog ruimte over voor andere spulletjes. Het fijne aan een heuptasje is dat je het om je middel draagt. Jij kan makkelijk bij de dingen die je nodig hebt. Je hoeft het heuptasje overigens niet meer onder je kleding te verstoppen, want met de nieuwste looks en kleuren mag het tasje gewoon gezien worden. Welke ga jij aan je collectie toevoegen?

Ruime collectie heuptasjes online

Voor een heuptasje met uitstraling kies je natuurlijk voor een heuptasje gemaakt van leer of suède. Dit zijn luxe materialen die het tasje een zeer luxe uitstraling geeft. Bovendien worden heuptasjes van leer en suède steeds mooier als je ze vaker gebruikt. Zo wordt het materiaal soepeler. En ieder scheurtje of krasje in het materiaal vertelt een verhaal. Van dat gave festival bijvoorbeeld waar je tot laat in de nacht hebt gedanst met je vrienden. Of van die toffe vakantie naar New York met je lief.

Mooie details

De heuptasjes mogen gezien worden. En daarom zijn ze voorzien van mooie details. Een randje franjes bijvoorbeeld of mooi sluitingsmateriaal dragen bij aan het luxe uiterlijk van de tasjes. Bij de heuptasjes voor dames zien we dit meer dan bij de heuptasjes voor mannen. Deze zijn vooral heel praktisch en robuust qua vormgeving.

Vrolijke kleuren

Naast zwart en bruintinten worden de heuptasjes voorzien van mooie, vrolijke kleuren. Lekker fris in wit of juist in knalrood, passend bij je favoriete zomerjurkje. Door de heuptasjes van vrolijke kleuren te voorzien, wordt het een extra leuk accessoire die gezien mag worden. Je draagt daarom het tasje bij voorkeur boven de kleding.

Alles bij de hand

Heuptasjes zorgen ervoor dat je alles makkelijk bij de hand hebt en veilig met je mee neemt. Dankzij het in lengte verstelbare ceintuur is het tasje op de juiste maat te maken. Dat is wel zo makkelijk. Het ceintuur sluit je met een handig kliksysteem. Er zijn ook heuptasjes waarbij je het ceintuur sluit met een gesp. Net als met een broekriem. De vakjes van de heuptassen worden afgesloten met ritsen en drukknopen. Zo berg je alles veilig op. En als je dan tijdens het festival of je stedentrip iets nodig hebt, dan heb je het zo gepakt.

Stijlvol

Wil je het heuptasje combineren met bijvoorbeeld een shopper, rugzak of een handtas? Zorg er dan voor dat de stijl van beide tassen overeenkomen. Of kies voor een kleurencombinatie die perfect op elkaar aansluit. Zo kom je altijd stijlvol voor de dag.