Sporttassen

Luxe sportassen

Sporttassen staan er vooral om bekend praktisch en comfortabel te zijn, maar kunnen tevens ook zeer elegant en stijlvol zijn. Een goede sporttas is dan ook onmisbaar voor een fanatieke sporter. Of het nou gaat om een sporttas voor alleen je sportschoenen of voor je complete sportoutfit, voor iedere gelegenheid is er een tas te verkrijgen in het gewenste formaat. Doordat er tassen zijn met diverse afmetingen en functionele details kan er zo veel mogelijk meegenomen worden. Er is dus geen enkele reden waarom je in de sportschool zou moeten inkrimpen aan klasse.

 

Ruime stevige sporttassen

Sporttassen worden in het algemeen goed gevuld met belangrijke sportbenodigdheden. Hierbij is de functionaliteit van de tas een belangrijke eigenschap. Zo is een tas met een speciale opbergvak voor bijvoorbeeld sportschoenen, scheenbeschermers of bidons erg handig. Het interieur van de tas wordt perfect afgestemd op de behoeften van sporters met handige compartimenten en aparte zakken langs de buitenkant van de tas. De formule achter een goede sporttas is het hebben van een ruime, stevige en kwalitatief goede tas. Welke tas goed bij jou past is afhankelijk van de sport die je beoefent. Ook kunnen de sporttassen op diverse manieren gedragen worden. De meeste sporttassen beschikken over handige draaghengsels en schouderbanden waardoor ze erg gebruiksvriendelijk zijn. Het gebeurt al vrij snel dat de kilo’s blijven oplopen bij een sporttas, hierbij zorgen de schouderbanden voor optimaal draagcomfort.

Leren Reistas Monselice Dark Brown Floto Leren Reistas Venezia Duffle Bruin Floto Positano Grande Duffle Bruin
     
Marxter
Floto
Floto
€219,95
€299,95
€479,95

 

Verschillende doeleinden

Natuurlijk is een sporttas niet alleen geschikt als sporttas, maar is hij ook prima te gebruiken als reistas of als weekendtas. Tassen van hoogwaardig en soepel leer zorgen voor een kwaliteitsvolle uitstraling die het door de jaren heen zal bewaren. De leren tassen beschikken daarnaast ook over een stevige bodem. Dit zorgt ervoor dat de inhoud van de tas goed wordt beschermd.

Leren Reistas Saluzzo Zwart Floto Leren Reistas Venezia Grande Bruin Leren Reistas Monselice Coffee
     
Marington
Floto
Marxter
€239,95
€449,95
€219,95

 

Andere alternatieven

De reistassen kunnen overigens ook dienen als “koffer” voor een wat kortere reis. Mocht je toch wat meer neigen naar een kleine koffer dan een reistas, dan is een trolley een goede uitweg. Trolleys zijn kleine koffers op wielen en maken het reizen een stuk aangenamer.

Sporttassen zijn online verkrijgbaar bij Marington!