Onder een zacht en fris kinderdekbedovertrek zal je kind nog beter uitrusten, heerlijk dromen en blijer wakker worden. Daarnaast bepaalt een dekbedovertrek voor een groot deel de sfeer en uitstraling van een babykamer of kinderkamer. Wil je de slaapkamer eens een nieuwe 'look' geven, dit is zeer eenvoudig te realiseren door een nieuw dekbedovertrek.

Kinderdekbedovertrek

Dekbedovertrek Sterren Zilver / Donkerblauw Kinderbedden zijn natuurlijk verkrijgbaar in diverse afmetingen, om die reden zijn er ookverschillende maten dekbedden en dekbedovertrekken. Een ledikant dekbedovertrek is 100 x 135 cm, een peuter dekbedovertrek 120 x 150 cmen een 1-persoons dekbedovertrek is 140 x 200 cm groot. Vrijwel ieder dekbedovertrek is voorzien van een (extra) lange instopstrook, zodat deze goed vast blijft zitten.

Vrijwel alle dekbedovertrekken voor kinderen zijn gemaakt van katoen, een enkele van flanel. De eigenschappen van katoen zijn erg geschikt voor een kinderdekbedovertrek, katoen is namelijk stevig, zacht, goed ventilerend en heeft een goede vochtopname. Kinderen willen nog wel eens dromen of een nachtmerrie hebben in bed, waardoor ze soms erg kunnen gaan zweten. Ook is het op jonge leeftijd vrij normaal dat een kind af en toe in bed plast, een katoenen dekbedovertrek is dan makkelijk en goed uit te wassen. Als ouder betekent dit helaas dat je op niet al te leuke tijden het beddengoed moet verschonen en natuurlijk extra veel wasgoed.

Dekbed overtrekken voor kinderkamers

Dekbedovertrek Bloemen Roze 100x135 cmEr zijn tegenwoordig erg veel verschillende dessins kinder dekbedovertrekken verkrijgbaar, allemaal in diverse stijlvolle en vrolijke kleuren. Een effen achtergrondkleur met leuke borduursels in de vorm van sterren of bloemen, leuk ruitjespatroon of een opvallende print van gekke vormen en figuren.

Ben je op zoek naar een prachtig kinder dekbedovertrek voor je baby, peuter of kind? Marington.nl heeft een grote collectie kinderdekbedovertrekken voor kinderen van alle leeftijden, prachtige dessins, zeer hoge kwaliteit, voordelige prijzen en eenvoudig online te bestellen. Van bekende merken zoals Beddinghouse en Taftan.