Herschel Fanny Packs

Collectie trendy en hippe fanny packs online

Kun jij je die heuptassen die je ouders droegen toen je klein was, misschien nog herinneren? Zo nee, dan heeft dat waarschijnlijk als reden dat deze tassen maar kort het daglicht hebben gezien. Een lange tijd werden deze heuptassen oftewel fanny packs namelijk flink verafschuwd door menig modeliefhebber en werden ze diep weggestopt achterin de kledingkast. Toch hebben deze tassen onze modeharten langzaam weer terug gestolen, want nu zijn ze echt niet meer weg te denken uit het modestraatbeeld. We zien alle cool kids in town lopen met dit soort tassen en we snappen absoluut waarom: fanny packs zijn gewoon superleuke, handige en veelzijdige tassen voor als je uitgaat of gewoon als casual tas voor iedere dag! Er is wel een verschil met vroeger: nu dragen we de fanny pack meestal om onze schouders, maar natuurlijk houdt niemand je tegen als je hem lekker om je heupen wil blijven dragen zoals je ouders dat ook deden!

Fanny packs zijn weer helemaal terug van weggeweest en zijn nu hartstikke hip! Aangezien de '80s look weer in is en het bijvoorbeeld ook weer stylish verantwoord is om mom jeans te dragen, kun je met een gerust modehart met een fanny pack over straat. Fanny packs zijn ideaal om te gebruiken als casual tas voor iedere dag, want je kunt er makkelijk je telefoon, sleutels, make-up, portemonnee en zonnebril in kwijt. Draag de tas dus als je bijvoorbeeld lekker gaat winkelen of boodschappen moet doen.

Zwarte fanny packs

Zwarte fanny packs van nylon/polyester of leer zijn echt old skool classics, maar je kunt ook voor een moderne twist gaan en bijvoorbeeld voor een fanny pack kiezen met schattige printjes, bezaaid met logo's of kekke kleurtjes. De fanny pack past eigenlijk overal goed bij, maar staat vooral leuk bij een sportieve look met bijvoorbeeld een bomber jack of een spijkerjack. Krijg je al de eighties vibes?

Fanny pack...multifunctioneel

Het leuke van fanny packs is dat ze erg veelzijdig zijn en ze op meerdere manieren kunt dragen! De band is vaak verstelbaar, dus de tas is door iedereen ongeacht hun lengte of grootte te gebruiken. Tegenwoordig bungelen fanny packs bijvoorbeeld vrolijk om je schouders als een soort schoudertasje. Of je kunt de fanny pack schuin over je romp heen doen, als een soort messenger bag. Het voordeel van deze manier van fanny packs dragen is dat de tas dicht op je lichaam blijft en tasjesdieven dus minder kans maken om jouw spullen eruit te jatten. Zo is de fanny pack dus ook ideaal als je op vakantie bent en je je paspoort en geld altijd veilig bij je moet houden! Maar natuurlijk kun je de fannypack ook als heuptasje om je heupen dragen zoals men vroeger dat ook deed! Als je bijvoorbeeld op een feestje of een festival bent want dan heb je lekker je handen helemaal vrij en zitten je spulletjes ook nog veilig opgeborgen.