Valentijnsdag

Cadeautips voor Valentijnsdag

Een dag om je geliefde te laten zien wat hij of zij voor jou betekent, iemand in het zonnetje te zetten of misschien wel samen een dagje op stap. Het is bijna weer zover...valentijnsdag!

Nu weten wij wat jullie denken, het is niet makkelijk of beter gezegd het is zelfs extreem moeilijk. Ja, dat klopt. We hebben het allemaal over het vinden van het perfecte cadeau. Wat vindt hij of zij nou mooi of waar maak je de ander echt gelukkig mee?
Wij hebben de oplossing! Om je een handje op weg te helpen hebben wij een selectie gemaakt van de perfecte cadeaus. Want zeg nou zelf, een bosje bloemen of uiteten is erg leuk, maar niet erg origineel.

 

Valentijnscadeau voor haar

Om te beginnen hebben wij een overzicht gemaakt van populaire geschenken speciaal voor dames, geef haar het cadeau dat ze niet snel zal vergeten. Iets waar vrouwen niet genoeg van kunnen hebben. Elke keer als zij er mee rondloopt, wordt ze eraan herinnert dat ze iemand heeft die echt van haar houdt (en stiekem ook smaak heeft). Juist ja...damestassen.

HJ de Rooy Schoudertas 752918 Curry HJ de Rooy Schoudertas 752979 Marlin Blue HJ de Rooy Schoudertas 542911 Beige
     
HJ de Rooy
HJ de Rooy
HJ de Rooy
€189,95
€159,95
€99,95
     
Leren Schoudertas Milano Rood Floto Leren Handtas Taormina Bruin Floto Leren Damestas Sorrento Zwart
     
Floto
Floto
Floto
€249,95
€209,95
€249,95
     
Pratesi Alberti Medium Handtas Coffee Pratesi Bibbiena Damestas Smart Brown Pratesi Versilia Medium Damestas Dark Blue
     
Pratesi
Pratesi
Pratesi
€259,00
€249,00
€209,00

 

Valentijnscadeau voor hem

Wij hebben ook voor hem een overzicht gemaakt van onmisbare cadeaus. Welke vrouw wil nou niet een man of vriend die er goed uitziet, iemand waar andere vrouwen wellicht jaloers op worden en waar jij ontzettend trots naast kan lopen.

Vrouwen hebben graag iedere dag al hun noodzakelijke spulletjes bij zich wanneer ze de deur uit gaan, maar tegenwoordig willen ook steeds meer mannen altijd verschillende items meenemen wanneer ze onderweg zijn. Uiteraard kun je hierbij denken aan autosleutels, mobiele telefoon, maar ook steeds vaker bijvoorbeeld een tablet of speciale verzorgingsproducten. Dus weet hij soms niet waar hij alles moet laten, heb jij je tas vol door zijn spullen of wil je hem gewoon een praktisch, stijlvol en onmisbaar cadeau geven? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben speciaal voor jullie een overzicht gemaakt van de allermooiste herentassen.

Pride & Soul Leren Schoudertas Jolly Zwart Floto Forum Messenger Saddle Brown Leren Schoudertas Grosetto Bruin
     
Pride & Soul
Floto
Marington
€109,95
€349,95
€159,95
     
Leren Heren Schoudertas Cesenatico Cognac Leren Laptop Messenger Bag Adriano Brown Leren Herentas Fidenza Rood
     
Marington
Marxter
Marington
€139,95
€299,95
€189,95
     
Leren Herentas Parma Donkerbruin Leren Herentas Ferrara Zwart Leren Herentas Carpi Bruin
     
Marington
Marington
Marington
€119,95
€149,95
€119,95
     

Mocht je je nog geen raad weten, dan hebben wij nog andere cadeautips achter de hand. Verras je partner door je slaap- of woonkamer een nieuwe uitstraling te geven. Kruip tijdens de koude winterdagen lekker samen onder een nieuwe plaid of nieuw dekbedovertrek, klinkt goed toch?