iPad covers en hoezen

iPad hoes of iPad cover?

Stel je eens voor: Je hebt net een gloednieuwe iPad aangeschaft en je zit nog volop te genieten van de vele mogelijkheden die hij biedt. Vervolgens laat je hem in een fractie van een seconde vallen en de iPad valt met een harde klap op de grond. Indien er geen hoesje om de iPad zit, is de kans erg groot dat je duurzame investering al snel uit een paar dikke barsten en krassen bestaat. Omdat een vervangend scherm al snel hoog in de kosten loopt, is een iPad cover of hoes een investering die je gemakkelijk terugverdient. Maar wat is nou het verschil tussen een iPad cover en een iPad hoes?

 

iPad cover

Een iPad cover biedt bescherming aan de achterkant en aan de zijkant van de iPad wanneer hij in gebruik is. De voorkant wordt als de iPad buiten gebruik is beschermd door een flap. De modellen zijn vervaardigd uit hoogwaardig leder, wat de covers een stijlvol uiterlijk geeft. Een cover is met name geschikt voor zakelijke gebruikers of gebruikers die de iPad vaak meenemen onderweg. Er zitten een hoop voordelen aan een iPad cover. Zo heb je vaak de mogelijkheid de iPad rechtop te zetten, kun je hem eenvoudig vervoeren zonder risico op schade te lopen en heeft de iPad met cover een stijlvolle en zakelijke uitstraling.

Pratesi Leren iPad Mini Case Brown Pratesi Leren iPad Air Case Cognac Pratesi Leren iPad Mini Case Black
     
Pratesi
Pratesi
Pratesi
€89,00
€99,00
€89,00

 

iPad hoes

Op een betere en mooiere manier kun je jouw iPad bijna niet beschermen. Een iPad hoes Beschermt de iPad rondom en helpt met het voorkomen van veelal ongelukken. Het verschil ten opzichte van een iPad cover is dat de iPad tijdens gebruik bij een hoes in feite niet is beschermd en bij een cover wel gedeeltelijk. Een hoes beschermt je iPad vooral onderweg en heeft een stijlvolle uitstraling. De iPad hoes heeft net zoals de iPad cover ook zo zijn voordelen. Een iPad wordt geroemd om het zeer strakke design, het zou dan ook erg jammer zijn als deze na verloop van tijd onder krasjes en barstjes zit. Een iPad hoes helpt met het beschermen van je iPad tegen ontsierende gebruikssporen. Daarnaast is een iPad tegenwoordig veel meer dan alleen een “nuttig gebruiksproduct”. De iPad is eveneens een statussymbool en dit wil je natuurlijk ook graag aan iedereen laten zien. Met een mooie hoes kun je jouw iPad een uiterlijk meegeven dat ook echt bij jou past. De hoesjes worden tegenwoordig dus ook als accessoire gebruikt en zien er stijlvol en modieus uit.

Mujjo iPad Envelope Sleeve Tan Leren iPad Mini Hoes Jesolo Brown Mujjo Slim Fit iPad Air Sleeve Tan
     
Mujjo
Marxter
Mujjo
€49,95
€89,95
€84,95

 

iPad covers en iPad hoezen zijn online verkrijgbaar bij Marington!