Visconti

Visconti, een veelzijdig merk

Visconti is een merk dat kwalitatieve leren producten maakt. Naast kwaliteit vindt Visconti het belangrijk om een combinatie van stijlvol, praktisch en betaalbaar te verwerken in het hele assortiment. Het assortiment van Visconti bestaat onder andere uit leren damestassen, leren herentassen, leren portemonnees, leren rugzakken en leren aktetassen. Deze uitgebreide collectie zorgt ervoor dat er voor iedereen iets tussen zit. Vooral voor mannen is Visconti een interessant merk, omdat Visconti een grote collectie herentassen heeft. Genoeg keus voor iedereen dus!

De stijl van Visconti

Visconti maakt vooral tassen met een strak design en rechte lijnen. Bij de damestassen wordt hier nog wel eens van afgeweken, maar ook daar zie je toch veel rechte lijnen. De tassen van Visconti zijn vaak uitgevoerd in basic kleuren. De kleuren bruin en zwart komen het meest voor in de tassencollectie. Daarnaast wordt voor dames ook een aantal rode tassen gemaakt. Deze kleuren zorgen ervoor dat je de tas makkelijk bij de meeste outfits kunt dragen en dat je niet snel op de kleur uitgekeken raakt. Visconti tassen zijn namelijk van goede kwaliteit, dus je tas gaat jarenlang mee. Zonde als je tas dan een kleur heeft die niet zo lang meegaat.

Visconti Alba Visconti tas Roy Visconti Julia
     
Viconti Alba
Viconti Roy
Visconti Julia
€119,95
€109,95
€89,95

 

LightLiving hanglamp

 

Visconti voor heren

Hoewel veel tassenmerken zich blijven richten op vrouwen, maakt Visconti ook een serie tassen speciaal voor mannen. Dit zijn stuk voor stuk stijlvolle tassen met een stoer en trendy uiterlijk. Daarvoor wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van leer met een verouderde look, mooie metalen details zoals gespen en veel rechte lijnen. Visconti heeft stoere messenger bags voor heren, maar ook een collectie aktetassen/ laptoptassen en kleine schoudertassen. De messenger bags hebben een handige grote flap en hebben veel ruimte binnenin. De aktetassen hebben veel handige vakken binnenin en een aantal aktetassen heeft een uitneembare gewatteerde laptopsleeve. De kleine schoudertasjes zijn makkelijk om een aantal kleine spulletjes makkelijk mee te kunnen nemen. Voor elke gelegenheid is dus een passende Visconti tas te vinden, ook voor heren.

Vistonti Drew small Visconti Harvard Visconti Aspin
     
Visconti Drew Small
Visconti Harvard
Visconti Aspin
€64,95
€144,95
€98,95

 

Kijk voor nog meer tassen van Visconti op Marington.nl