Visconti

Visconti tassen

Al eeuwenlang maakt men in Italië luxe en exclusieve leren tassen. Tassen uit Italië hebben hierdoor een leidende positie vergaard op de tassenmarkt. Een Italiaanse tas is tegenwoordig een begrip die niemand de wenkbrauwen doet fronsen. Volgens traditie worden de tassen door vele familiebedrijven geproduceerd met behulp van moderne technieken. Visconti vertegenwoordigt met trots de stijl, kwaliteit en duurzaamheid waar leren Italiaanse tassen om bekend staan.

 

Stijlvolle zakelijke tassen

Een professionele indruk is essentieel. Naast een gezonde dosis zelfvertrouwen en overtuiging speelt het uiterlijk een grote rol. Men oordeelt vaak op basis van het uiterlijk, aangezien dit het eerste is wat men bij binnenkomst kan beoordelen. Een stijlvolle zakelijke tas van Visconti draagt bij aan een vakkundig voorkomen, of dat nou op de eigen werkplek is of bij een klant.

Visconti Hulk Aktetas Oil Brown Visconti Warwick Aktetas Brown Visconti Carlsson Aktetas Oil Tan Merlin
     
Visconti
Visconti
Visconti
€169,95
€189,95
€244,95

 

Behalve aktetassen heeft Visconti ook enkele zakelijke messenger bags in het assortiment. De zakelijke aktetassen en messenger bags van Visconti beschikken over ruime opbergvakken waarin zakelijke documenten en gegevens gemakkelijk in opgeborgen kunnen worden. Daarnaast hebben de tassen handige vakjes voor telefoon, pasjes en pennen. Enkele modellen beschikken over een gewatteerd laptopvak en zijn daardoor perfect om laptops in mee te nemen.

 

Damestassen is allerlei kleuren

De damestassen van Visconti zijn erg bijzonder en modieus. Zo hebben veel tassen een unieke flap of sluiting die je nog niet eerder gezien hebt bij tassen. Zo zijn er tassen met sierlijke gespen, ringen en ingenieuze magneetsluitingen. De modellen zijn over het algemeen verkrijgbaar in meerdere smaken. Kleuren die in het oog springen zijn Navy Blue en Red, ook de damestassen met een zandkleur hebben een bijzondere uitstraling. Uiteraard zijn er ook vele tassen verkrijgen in de kleuren bruin en zwart.

Visconti Adriana Handtas Vintage Tan Visconti Brooke Rugtas Maat M Visconti Viola Schoudertas Navy Blue
     
Visconti
Visconti
Visconti
€149,95
€104,95
€109,95

 

Tassen voor heren

Ben jij een man die liever een casual tas heeft dan een zakelijke tas? Of wil je een tas die je voor iedere situatie kan gebruiken? Voor deze mannen heeft Visconti enkele herentassen. Stoere leren rugtassen en schoudertassen zijn voorbeelden van echte mannentassen uit de collectie van Visconti.

Visconti tassen zijn online verkrijgbaar bij Marington!