Aandachtspunten tas kopen

Tas kopen?

Het kopen van een nieuwe tas is een bezigheid die vele mensen maar al te graag uitoefenen. Het vinden van de ideale tas is dan ook vaak een hele opgave en wordt over het algemeen ook redelijk onderschat. Je kunt je hier best op voorbereiden, dit kun je doen door jezelf een aantal vragen te stellen vóór je tot de aankoop overgaat. Hierbij geven wij je een aantal tips voor het kopen van de tas.

 

Belangrijke aandachtspunten

Tassen zijn er in ontelbaar veel kleuren, maten, typen en prijzen, voor allerlei gelegenheden. Maar hoe maak je nou de goede keuze, eentje waar je niet zo snel spijt van zult krijgen?

1) Om te beginnen is het belangrijk om te bedenken wat je te besteden hebt. Door het budget vast te stellen zullen er al vele opties af vallen, dit maakt het kiezen toch net een stukje makkelijker. Wil je een tas van een goede kwaliteit? Bedenk dan wel dat je het budget realistisch moet houden. Kwalitatief goede tassen zijn ongetwijfeld duurder, maar gaan dan ook een stuk langer mee.

2) Ten tweede moet je je gaan bedenken waar je de tas voor wilt gaan gebruiken. Zoek je een tas voor een dagje weg, voor tijdens het shoppen of gewoon voor de boodschappen? Dan is een shopper een goede keuze, deze is redelijk groot en is gemakkelijk mee te nemen. Heb je een feestje op de planning? Dan is een clutch weer een betere uitkomst, deze tasjes zijn wat kleiner en zijn gemakkelijk maar toch elegant over de schouder te hangen. Ook zijn er vele opties aan zakelijke tassen, denk aan aktetassen, dokterstassen en messenger bags. Ga voor jezelf na welke tas jij echt nodig hebt en wat je hierin wilt vervoeren.

3) Vervolgens is het belangrijk rekening te houden met de functionaliteit. Hoe kun je de tas dragen en wat kan er allemaal in? Zo is een rugzak erg handig als je je armen graag vrij wilt hebben en kun je voor een vakantie een grote weekendtas meenemen om alles dicht bij je te houden of juist een reistrolley op wielen.

 

Ruime reistassen

De meeste mensen hebben al een vakantie of een weekendje weg geboekt of gaan dit wellicht nog doen. Als je gaat reizen of een aantal dagen weg gaat, moet er natuurlijk vanalles mee. Daarbij is het goed om je te bedenken dat een sterke tas je hier een heel eind mee op weg helpt. Daarnaast is het ook belangrijk dat je alles mee kunt, de tas moet dus ook genoeg ruimte bieden. Omdat de reistassen deze periode erg populair zijn, maken wij een selectie van een aantal reistassen die je echt niet kunt laten staan.

Leren Reistas Siena Bruin Brooks Hampstead Zwart Pratesi Perito Moreno Reistas Smart Black
     
Marington
Brooks
Pratesi
€219,95
€350,00
€519,00

 

Tassen zijn online verkrijgbaar bij Marington!