Winter dekbedovertrek

Warme winterdekbedovertrekken

November is nog maar net begonnen, maar de nachten zijn al flink koud geweest! Omdat het belangrijk is om frisse lucht te hebben in je slaapkamer en de hele nacht goed te ventileren, kun je niet voorkomen dat het ook koud wordt op je slaapkamer. Om er toch voor te zorgen dat je lekker warm kunt slapen, is het nodig om ervoor te zorgen dat je bed wel lekker warm is. Het scheelt natuurlijk al heel veel als je een lekkere warme pyjama aantrekt en het winterdekbed weer uit de kast haalt, maar het is extra fijn om ook je dekbedovertrek aan te passen aan de winterse temperaturen. Daarvoor zijn fijne winter dekbedovertrekken te koop.

Flanellen winter dekbedovertrek

Dekbedovertrekken die speciaal voor de winter worden gemaakt, zijn vaak gemaakt van flanel. Flanel is meestal gemaakt van katoen en is een stof die heel goed warmte vasthoudt. De stof past zich snel aan je lichaamstemperatuur aan en houdt de kou van buiten beter tegen dan andere stoffen die gebruikt worden voor dekbedovertrekken. Een ander voordeel van flanel is dat de stof heel zacht aanvoelt, omdat de stof wordt opgeruwd. Een heerlijke stof om in de winterse maanden onder te slapen.

Beddinghouse winter dekbedovertrekken

Beddinghouse is een merk dat een grote collectie flanellen winterdekbedovertrekken heeft. Behalve de stof, zijn ook de kleuren en prints van de winter dekbedovertrekken aangepast aan de winter. Er wordt veel gebruik gemaakt van donkere en warme kleuren zoals rood en blauw, maar je ziet ook veel bruine en grijze tinten terug in combinatie met wit. De prints die worden gebruikt voor de winterdekbedovertrekken hebben vaak een warme uitstraling. Je ziet bijvoorbeeld grof gebreide patronen terug, net als geruite dekbedovertrekken en winter overtrekken met warme Noorse print. Daardoor pas je niet alleen de warmte van je bed aan, maar ook de uitstraling van je bed wordt stijlvol aangepast aan de winter.

140x200/220 winter dekbedovertrekken

Beddinghouse Ontario Black Beddinghouse Southampton red Beddinghouse Stewart Aqua Blu
     
Ontario black
Southampton red
Stewart aqua blue
€49,95
€49,95
€54,95

 

200x200/220 winter dekbedovertrekken

Beddinghouse Dawson Red Beddinghouse Stewart Grey Beddinghouse Edmonton bluegrey
     
Dawson red
Stewart grey
Edmonton bluegrey
€89,95
€89,95
€89,95

 

240x200/220 winter dekbedovertrekken

Beddinghouse Edmonton anthracite Beddinghouse Southampton aqua blue Beddinghouse Birdwood dark red
     
Edmonton anthracite
Southampton aqua blue
Birdwood dark red
€99,95
€99,95
€99,95

 

Kijk voor nog meer winter dekbedovertrekken op Marington.nl