gigantische tas

Wat verstoppen vrouwen toch in die zware tas?

De meeste vrouwen (of misschien zelfs wel alle vrouwen) in Nederland hebben minimaal 1 tas in bezit. Meestal zijn dit wat grotere tassen, waar meer in past dan een sleutelbos en een portemonnee. Een grote tas is gewoon heel handig om allerlei extra dingetjes in mee te nemen die je misschien wel eens nodig zou kunnen hebben... Uit eigen ervaring weet ik dat een tas eigenlijk nooit groot genoeg is, want hoe groter de tas, hoe meer spullen er meegesleept worden. En hoe langer je de tas hebt, hoe groter het aantal spullen wordt dat standaard mee moet. Misschien wordt het toch tijd voor een nieuwe, grotere tas..?

Je ziet regelmatig mannen die met grote verbazing naar hun vrouw of vriendin keken als de man even de tas moest vasthouden. Wat een zwaar ding! Wat heb je er toch allemaal in zitten?! Uit verschillende onderzoekjes is gebleken dat vrouwen inderdaad best wel zware handtassen meenemen, met ontzettend veel producten erin. Dit loopt uiteen van de basisdingen als portemonnee, sleutels en je telefoon, tot allerlei verschillende andere producten. Spullen die verder veel voorkomen in damestassen zijn bijvoorbeeld:

- flesje water

- iets te eten

- een agenda

- een kleine paraplu

- een zonnebril

- make-up

- deodorant

- een borstel

- zakdoekjes

- een telefoonoplader

- kauwgum

- parfum

- een jaarvoorraad aan tampons

- een kopie van de inhoud van je medicijnkast

- een stapel bonnetjes van de afgelopen maanden

- verdwaalde snoepjes, muntjes voor boodschappenkarretjes en andere lang vergeten dingen

En als je dan samen met je vriend/ man/ kinderen de stad in gaat, of een dagje weg, vinden zij het vaak ook wel héél erg handig dat er een vrouw met een grote damestas mee is... Misschien is het juist tijd voor een nieuwe, kleinere tas..?

Kijk voor een uitgebreide collectie grote én kleine damestassen op Marington.nl

Inhoud handtas