Welke tas past bij mij?

Tassen

Het geheim van de juiste uitstraling schuilt in de details. Tassen zijn essentieel voor je garderobe en zijn met name voor de vrouw ook echt onmisbaar. Een tas helpt je om alles wat belangrijk is op een veilige manier bij je te dragen. Zo heb je één tas voor de hoognodige spulletjes en de ander om je complete leven in mee te zeulen. Dus denk jij altijd precies te weten wat je wilt en nodig hebt maar kom je vervolgens thuis tot de ontdekking dat de tas te groot of te klein is? Wij helpen je een eind op weg! Ontdek nu welke tas het beste bij jou past.

 

Clutches

Een clutch is in feite een kleine handtas zonder handvat. De meeste vrouwen gebruiken een clutch graag voor een feestje of een etentje. Er past niet veel in het tasje, maar zo heb je jouw mobiel, geld en lippenstift wel bij de hand. Een clutch is dus al met al een klassiek tasje dat met name bedoeld is voor chique gelegenheden. Je laat met een klein tasje zien dat je niet veel nodig hebt om zeker van jezelf te zijn.

 

Handtassen

Een handtas is een iets grotere variant van de clutch. Handtassen zijn er in veel verschillende maten, wat het kiezen toch een stuk moeilijker maakt. Van handtassen kun je er niet genoeg hebben, ze zijn een goede aanvulling op je alledaagse outfit en zijn daarnaast ook erg functioneel. Ook handtassen zeggen iets over jouw persoonlijkheid. Een handtas zonder hengsel laat bijvoorbeeld zien dat je zelfvertrouwen hebt, je bent over het algemeen niet afhankelijk van de hulp van mannen in je omgeving en wilt hetgeen dat je bezit graag zelf bij je houden.

HJ de Rooy Clutch 752759 Moro Leren Shopper Sestri Cognac Leren Dames Handtas Riccione Taupe
     
HJ De Rooy
Marington
Marington
€59,95
€129,95
€119,95

 

Schoudertassen

Na de clutch en handtas volgt de schoudertas. De schoudertas is misschien wel het meest gewilde model in de tassenwereld. Dit is meer dan logisch aangezien er lekker veel inpast en hij ook nog eens super handig te gebruiken is. De meeste schoudertassen zijn uiteraard over de schouder te dragen, maar vaak zit er extra lang hengsel bij, zodat je de tas ook cross-body kunt dragen. Vrouwen met een grote schoudertas nemen graag veel mee, in sommige gevallen zelfs “ te” veel. Dit zijn de hardwerkende types die vaak onderweg zijn en het liefst overal op voorbereid zijn.

 

Rugzakken

De rugzak had vooral vroeger nog dat stoffige imago. Dit is sinds de laatste jaren flink veranderd! Tegenwoordig zijn de leukste varianten te koop. De rugzak is vooral erg functioneel, je hebt je armen namelijk lekker vrij maar hebt zo toch alle nodige spullen mee. Mensen die voor de rugzak gaan, onderscheiden zich graag van anderen en houden best van aparte dingen.

DR Amsterdam Schoudertas 903122 Peacoat Blue Leren Rugzak Santhia Bruin Visconti Julia Rugtas Oil Brown
     
DR Amsterdam
Marington
Visconti
€179,95
€99,95
€98,95

 

Tassen zijn online verkrijgbaar bij Marington!