Man met werktas

Werktassen voor heren; professionaliteit

Ga jij vaak op bezoek bij andere bedrijven of klanten? Of heb jij vaak een meeting of een belangrijke vergadering? Dan wil je uiteraard een goede indruk achterlaten. De ideale tas om je belangrijke papieren in mee te nemen is dan een werktas. Een mooie heren werktas zorgt er voor dat jij de juiste indruk achterlaat.

Er zijn veel verschillende modellen als het gaat om werktassen voor heren. Naast de kleurverschillen zijn er ook enorm veel modellen van diverse merken verkrijgbaar. Ga je voor een fraaie leren werktas heren of een nylon heren werktas? Met een werktas kom je vrijwel altijd professioneel over, onmisbaar in je garderobe bij een zakelijk leven.

Werktassen inclusief laptop vak

Heb jij ook vaak je laptop mee in je tas naar werk? Uiteraard zijn er vele modellen die speciale compartimenten hebben voor laptops. Naast je belangrijke documenten is het dan mogelijk om je laptop veilig en vertrouwd mee te nemen in je werktas. Op deze manier ben je elke dag verzekerd dat je belangrijke documenten op je werklaptop niet in gevaar komen. Hier onder een aantal voorbeelden van werk tassen voor heren met een laptop compartiment.

leren_aktetas_montepulciano_bruin leren_aktetas_moncalieri_donkerbruin leren_aktetas_veneto_zwart
     
Montepulciano
Moncalieri
Veneto
€129,95
€249,95
€79,95

 

Exclusieve werktassen

Wil jij echt opvallen bij je collega’s en representatief zijn voor het bedrijf waar je voor uitkomt? Er zijn zat gelegenheden waar jij het beste voor de dag wel komen, gelukkig zijn ook voor die gelegenheden hoogstaand kwaliteit tassen ontwikkeld van verschillende topmerken. Met onderstaande tassen maak je gelijk indruk bij alle klanten en je leidinggevende. De tassen zijn uiteraard van hoogstaande kwaliteit, ieder uniek en exclusief.

Pratesi Brunelleschi Aktetas Pratesi Secchieta Aktetas Pratesi Leon Battista Alberti
     
Brunelleschi
Secchieta
Alberti
€519,00
€449,00
€529,00

 

Kijk voor nog meer werktassen voor heren op Marington.nl