vrouwen met werktas

Werktassen zijn ook voor dames!

Werktassen zijn vaak multifunctioneel en daarom ideaal om mee te nemen naar het werk. Ze houden je documenten netjes, je kunt je laptop en veilig in vervoeren en er zijn grote, ruime werktassen waar je heel veel (extra) spullen in kunt meenemen. Dit is handig als je een beroep hebt waar niet direct stapels papieren en laptops bij komen kijken, maar waar je de hele dag op stap bent met eigen gereedschap of producten voor klanten.

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor mannen! De afgelopen tien jaar zijn steeds meer vrouwen gaan werken. Ook hebben vrouwen steeds vaker leidinggevende beroepen. Daarbij is het handig om een goede werktas te hebben. Behalve dat het gebruik van een werktas heel handig is, is een professionele werktas een mooi visitekaartje. Een werktas geeft je een goede uitstraling, als je de juiste tas kiest. Gelukkig zijn er ook werktassen speciaal gemaakt voor vrouwen!

Een chique dameswerktas

Voor een hoge functie waarbij je de hele dag nette, zakelijke kleding draagt, is een chique leren werktas een mooie aanvulling. Hier heb je jarenlang plezier van en je kunt zelfverzekerd bij je belangrijke zakenrelatie binnenstappen. Hieronder staat een aantal leren dameswerktassen dat hier heel geschikt voor is. Er zijn werktassen gemaakt voor het netjes opbergen van je documenten, maar er zijn ook tassen met speciale laptopvakken. Omdat deze werktassen in allerlei kleuren en stijlen te verkrijgen zijn, zit er altijd een geschikte dameswerktas tussen!

Leren Dames Aktetas Faenza Rood Leren Dames Aktetas Gimignano Bruin Pratesi Cimabue Dames Aktetas Black
     
Marington
Marington
Pratesi
€139,95
€299,95
€449,00

 

Een praktische, ruime dameswerktas

Mensen die voor hun werk met eigen gereedschap of producten bij anderen langsgaan, hebben vaak niks aan een werktas die is gemaakt om papieren of laptops netjes te houden. Daarom zijn er ook grote werktassen die minder stug en plat zijn. Deze zijn gemaakt om veel ruimte te bieden, voor bijvoorbeeld alles wat een huisarts of nagelstyliste aan huis nodig heeft. Vaak hebben deze werktassen ook speciale vakjes voor een telefoon, creditcards en andere kleine spulletjes. Hieronder laten we een aantal van deze grote werktassen zien.

HJ de Rooy Werktas 782682 Moro HJ de Rooy Werktas 17 752771 Black Pratesi Mary Poppins Tas Bruce Black
     
HJ de Rooy
HJ de Rooy
Pratesi
€179,95
€259,95
€459,00

 

Kijk voor nog meer werktassen voor dames op Marington.nl