Zwarte hanglampen inspiratie

Hanglampen zijn hele praktische lampen die veel licht geven en die je bijna overal kunt ophangen. Daarnaast zien ze er ook nog eens prachtig uit. We laten jullie graag een aantal voorbeelden zien van interieurs met mooie zwarte hanglampen.

 

3 zwarte hanglampen

Zwarte hanglampen eettafel

In deze grote, open ruimte met veel strakke lijnen, zijn de 3 grote zwarte hanglampen echte eyecatchers. Het zwart van de lampen komt terug in het muurtje aan de rechterkant. Deze stoere industriële hanglampen zien er heel modern en strak uit en komen goed tot hun recht boven de witte eettafel. Omdat de gehele ruimte een hele lichte uitstraling heeft, kun je heel goed 3 grote zwarte lampen bij elkaar ophangen. Bij een donkere ruimte wordt dit al snel te veel.

Grote zwarte industriële hanglampen

Ook hier zie je 3 grote zwarte hanglampen in industriële stijl boven een eettafel. Je ziet dat hier de ruimte in zijn geheel heel licht is gehouden, waardoor je prima kunt kiezen voor 3 grote zwarte hanglampen. De stoere stijl van de lampen past goed bij de leuke houten stoelen die aan de tafel staan. De verschillende kleuren en modellen vormen toch samen een mooi geheel. Het zwarte van de lampen zie je terug in een van de stoelen en in de zwarte kandelaars op tafel.

Zwarte hanglampen trendy interieur

Opnieuw 3 grote zwarte hanglampen boven een eettafel, maar deze ruimte heeft weer een hele andere uitstraling. De mooie bakstenen muur zorgt voor een ouderwetse en industriële sfeer, terwijl de strakke witte keuken heel modern oogt. De ruimte is een perfecte mix van modern en industrieel. De hanglampen passen perfect in deze ruimte. Het strakke, simpele model met zwarte buitenkant en witte binnenkant is niet te opvallend, waardoor de lampen mooi opgaan in het geheel. De mooie houten vloer, de groene moderne stoeltjes en de grote plant of boom zorgen voor een mooie natuurlijke sfeer, waardoor de ruimte heel aangenaam aanvoelt.

Industrieel en stoer landelijk

Zwarte hanglamp stoere landelijke tafel

Meerdere hanglampen bij elkaar staan vaak heel mooi, maar je kunt ook 1 hele grote hanglamp ophangen. Hier zie je een grote zwarte hanglamp met een hele brede kap, die genoeg licht opbrengt om de eettafel goed te verlichten. De zwarte lamp met ouderwetse look past perfect bij de oude stenen muur op de achtergrond. Verder zie je hier dat industrieel heel mooi gecombineerd kan worden met stoer landelijk. De mooie houten tafel met verschillende stoelen en krukken ziet er stoer uit, maar de bank met zacht plaid en gebreid kussen maakt het geheel iets zachter. De mooie keuken gaat helemaal op in de ruimte, waardoor de aandacht echt wordt getrokken naar het bijzondere geheel van de eethoek met de mooie hanglamp erboven.

Modern en landelijk

Zwarte hanglampen moderne keuken

Ook hier zie je een bijzondere combinatie van modern en landelijk die heel goed uitpakt. De moderne keuken is geheel uitgevoerd in metaal en met strakke lijnen, terwijl de eettafel een heel robuust en landelijk uiterlijk heeft. In deze ruimte pakt dat zo goed uit, doordat de eettafel en de keuken mooi met elkaar verboden worden door middel van accessoires. De leuke gekleurde stoelen hebben dezelfde kleuren als de ingelijste afbeeldingen, fruitschaal en vaas in de keuken. Ook zwart zie je veel terug: zowel in de hanglampen en stoelpoten als in de fotolijsten. Het bijzondere van de lampen is dat hier is gekozen voor verschillende modellen bij elkaar. Toch staat dit mooi bij elkaar, door te kiezen voor lampen in precies dezelfde kleur.

Nog meer verschillende lampen

Zwarte hanglampen landelijk stoer

Deze prachtige houten schuur is een hele gezellige ruimte door de gigantische houten tafel die is neergezet. De stoere houten tafelpoten passen perfect bij de houten stoelen, en de zwarte hanglampen. Het bankje is in dezelfde stijl als de tafel. Ook aan de hanglampen zit hout, in dezelfde kleur als het tafelblad, waardoor alles een mooi geheel vormt. Dat straalt ondanks alle accessoires, de verschillende hanglampen en de vele stoelen rust uit.

2 zwarte hanglampen

Zwarte hanglampen boven tafel

3 hanglampen staan heel mooi boven een eettafel, maar je moet er wel de ruimte voor hebben. Als je toch meerdere hanglampen bij elkaar wilt ophangen, kun je natuurlijk ook kiezen voor 2 hanglampen. Zorg altijd dat ze op gelijke hoogte hangen en midden boven de tafel. Deze 2 zwarte hanglampen staan mooi in de lichte ruimte met houten eettafel en zwarte stoelen. De simpele kappen staan mooi bij de rest an het rustige interieur.

Zwarte hanglampen fixie fiets

Deze hele ruimte heeft een bijzondere en unieke uitstraling. De grote witte kast is bijna leeg gelaten en verder zijn alle losse meubels in de kamer zwart. Het tafelblad is heel bijzonder en ziet eruit als marmer. Een paar koperen en goudkleurige details passen mooi in deze zwart-witte ruimte. Het koper zie je terug in de snoeren van de hanglampen en in de kleine accessoires in de kast. De mooie mat zwarte fixie fiets op de achtergrond heeft bijzondere goudkleurige details, waardoor de fiets perfect staat als accessoire in deze ruimte. De lampen hebben een bijzondere vorm en zijn stoer mat zwart. Zo past alles in de kamer bij elkaar.

Zwarte hanglampen zwart interieur

Dit is de enige ruimte in deze fotoreeks die zwarte hanglampen in een donker interieur laat zien. Het valt direct op dat de hele ruimte heel donker wordt, waardoor dit niet geschikt is voor in een woonkamer. Als extra kamer waar een mooie kast en stoelen staan kan het wel heel mooi, want de uitstraling is heel mooi en stoer. De 2 lampen hangen precies boven de stoelen en de stoelen passen perfect bij de oude kast. Een prachtig geheel voor de sier.

Zwarte hanglampen in een winkel

Zwarte hanglampen bakkerswinkel

Niet alleen in huis zijn zwarte hanglampen heel mooi en handig, ook in een winkel kun je heel goed zwarte hanglampen ophangen. In dit prachtige bakkerswinkeltje staan de ouderwetse zwarte lampen perfect in het ouderwetse interieur met veel andere zwarte accenten.

 

Een aantal mooie zwarte hanglampen uit ons eigen assortiment. Bekijk de volledige collectie hanglampen op Marington.nl

Hanglamp Aisha zwart Hanglamp Clinton zwart Hanglamp Inez Zwart
     
Aisha zwart
Clinton 35cm zwart
Inez 34cm zwart
€93,95
€147,95
€69,95

 

Hanglamp Lincoln zwart Hanglamp Megan zwart Hanglamp Milou zwart
     
Lincoln zwart koper
Megan zwart
Milou zwart koper
€319,95
€79,95
€57,95