Leren tas zwart

Een zwarte leren tas is een onmisbaar item voor elke vrouw! Ten eerste is zwart een veelzijdige kleur die bij heel veel andere kleuren te matchen is. Een zwarte leren tas zal dus bij heel veel outfits passen. Daarnaast heeft een zwarte leren tas echt een eigen uitstraling. Met een zwarte leren tas kom je stijlvol voor de dag en het mooie van leer is: het blijft ondanks intensief gebruik nog jaren mooi!

Modellen zwarte leren tassen

Zwarte leren tassen passen dus bij heel veel outfits en kledingstijlen, maar je moet nog wel een ideaal model uitkiezen. Zwarte leren tassen zijn er namelijk in heel veel soorten en maten. Zo zijn schoudertassen speciaal gemaakt om over je schouder te dragen. Dit model tas is handig om veel spulletjes in kwijt te kunnen. Handtassen zijn vaak iets kleiner dan schoudertassen en hebben 1 of 2 korte hengsels om de tas aan de dragen. Daarnaast zijn er ook veel zwarte leren clutches. Deze kleine tasjes zijn perfect om even de belangrijkste spulletjes in mee te nemen tijdens een feestje of een avondje uit. Naast deze specifieke damestassen, die ook vaak geschikt zijn voor dagelijks gebruik, bestaan er nog veel meer verschillende modellen leren tassen. Denk aan aktetassen en laptoptassen, die heel geschikt zijn voor school of werk. Andere voorbeelden zijn zwarte sporttassen, rugzakken en reistassen. Als zwart echt helemaal jouw kleur is, kun je behalve je hele garderobe ook je hele tassencollectie makkelijk in zwart aanschaffen. Zwarte leren tassen zijn tijdloos en gaan, zoals eerder gezegd, jaren mee!

In ons assortiment vind je ontzettend veel verschillende tassen. Daarin zijn ook zwarte leren tassen goed vertegenwoordigd. Hier onder staat een klein overzichtje met een aantal voorbeelden van zwarte leren tassen.

Nog meer zwarte leren tassen

De bovenstaande tassen zijn natuurlijk niet alle zwarte leren tassen uit ons assortiment. Bekijk alle zwarte leren tassen op Marington.nl en bestel eenvoudig online, zonder verzendkosten!