Zwarte rugzakken

De mooiste en meest praktische zwarte rugzakken online shoppen

Zwarte rugzakken zijn voor zowel heren als dames erg geschikt. Er zijn natuurlijk modellen die wat meer 'mannelijk' of juist weer 'vrouwelijk' zijn, maar in het algemeen is de zwarte rugzak vrij unisex. Kies daarom voor een zwarte rugzak als je een een vrij casual kledingstijl hebt en een tas met een neutrale uitstraling wil hebben. Grotere sportieve of vierkanten rugzakken hebben dan weer een wat mannelijkere uitstraling, terwijl kleinere rugzakken wat vrouwelijker staan. Kortom, je kunt nooit fout gaan met een zwarte rugzak, wat jouw geslacht of kledingstijl ook is!

Ergonomische zwarte rugzak

Heb je gauw last van je rug en kan je niet zoveel gewicht tillen? Ook dan zijn rugzakken ideaal, want je zult je zware tas nooit aan een schouder hoeven meesjouwen! Als je bijvoorbeeld een laptop of veel papierwerk naar je studie of werk moet meenemen iedere dag, is een rugzak wat beter voor je schouders. Sommige rugzakken hebben zelfs een ingebouwde wieltjes en een trolley-handvat! Dit maakt zo'n rugzak erg ideaal voor bijvoorbeeld een zakenreis. Ook zijn er speciale laptop rugzakken met een speciaal laptopvak zodat je laptop altijd optimaal beschermd is.

School of werk?

Jongeren hebben vaak een rugzak voor school, waarbij jongens vaak voor een donkere kleur zoals zwart kiezen. Ben je bang dat een rugzak te schools zal ogen? Met een zwarte rugzak in een chique design heb je dit probleem niet! Zwart is namelijk een elegante en professionele kleur en is verre van kinderachtig. Een zwarte leren rugzak heeft bijvoorbeeld een professionele en nette uitstraling, zodat je het zonder problemen ook naar je werk kunt dragen! Weet je nog niet helemaal zeker of een zwarte rugzak iets voor jou zal zijn? Sommige 'werktassen' (in de vorm van een aktetas) hebben speciale schouderbandjes zodat je hem op verschillende manieren kan dragen: aan de hand met het korte handvat, om een schouder dankij de lange schouderriem, maar ook als rugzak door de speciale schouderbandjes! Met zo'n zwarte tas heb je dus eigenlijk meerdere tassen in een en is het dus multifunctioneel!

Zwarte rugtassen online shoppen

Een zwarte rugtas is een handige keuze voor mensen die gauw last ondervinden van de zwaarte van een tas. Anders dan bijvoorbeeld handtassen of schoudertassen, distribueert een rugtas het gewicht evenredig over beide schouders, dus zul je minder snel pijn hebben aan je schouders of rug. Ben je nog steeds niet overtuigd van een rugtas en vind je de rugtas een nogal schools? Dan heb je het mis! Want als je voor een zwarte leren exemplaar kiest, zul je zien dat een rugtas ineens een stuk volwassener en eleganter staat.

Veelzijdige zwarte rugtas

Heb je normaal een aktetas, maar zou je het soms ook wel handig vinden om een rugtas te hebben? Kies dan voor een aktetas met schouderriemen! Deze zwarte tas kan je op meerdere manieren dragen: aan de hand als een normale aktetas en aan je schouders als een rugtas! Deze tas is dus veelzijdig en daarom ideaal als je wispelturig bent en niet zo goed kan kiezen wat voor tas je zou willen. Door de zwarte kleur kom je altijd professioneel over, of je de tas nou als klassieke aktetas gebruikt of de tas op je rug draagt! En over veelzijdigheid gesproken: ben je vaak op (zaken)reis en nog op zoek naar een goede rugtas? Ook dan is een zwarte rugtas ideaal! Een rugtas is ideaal voor op reis en je kan er veel in kwijt. Kies er een met trolley-wieltjes, zodat je hem niet alleen als rugtas kan dragen, maar ook als een soort klein koffertje. Super handig als je een zware tas en haast hebt, want dan kun je de zwarte trolley-rugtas gewoon achter je aan rollen!

De zwarte rugtas is ook mateloos populair onder scholieren en studenten, veelal zijn deze school rugzakken uitgevoerd met een laptopvak.

Voor de dames

Voor de dames die graag wat chiquer voor de dag willen komen, zijn zwarte rugtassen ook een goede keuze. Een dames rugtas wordt algauw netter als de tas van leer is, niet al te groot is en een 'bijzondere' vorm heeft, bijvoorbeeld een beetje driehoekig. Anders dan de 'klassieke' rechthoekige rugtas, heeft een driehoek-vormige rugtas een speelse en elegante uitstraling. Door de zwarte kleur en het mooie leren materiaal staat het geheel algauw extra chique!

Welk materiaal kies ik?

Zwarte rugtassen zijn dus altijd een goede keuze en passen bij heel veel stijlen. Zwart staat namelijk letterlijk bij iedere outfit. Je kan bij een zwarte rugtas ook variëren in het materiaal: nylon/kunststof staat wat sportiever en is natuurlijk handig als je de tas vaak moet afstoffen en schoonmaken, maar vintage rundleer geeft weer een stoere look en is heel duurzaam. Suède heeft dan weer een zachte en lieve uitstraling. Kortom: voor iedere persoon is een zwarte rugtas onmisbaar!