Damestassen

Damestassen

Voor mannen zijn damestassen haast magisch. Vrouwen hebben immers altijd alles bij zich wat ze nodig hebben en meer. Dagje uit? Alles zit in de tas, tot pleisters aan toe. Avondje stappen? Mobiele telefoon, sleutels en… Lees verder

Voor mannen zijn damestassen haast magisch. Vrouwen hebben immers altijd alles bij zich wat ze nodig hebben en meer. Dagje uit? Alles zit in de tas, tot pleisters aan toe. Avondje stappen? Mobiele telefoon, sleutels en make-up passen allemaal in de kleinste handtas. Voor vrouwen is er niets magisch aan een damestas: je moet alleen wel de goede hebben waarin je alles op overzichtelijke wijze mee kan nemen. Wij hebben deze tassen voor je. Van shoppers tot elegante kleine handtasjes en alles wat er tussen zit. De tassen van leer of suède zijn versierd met mooie details en uitgevoerd in tal van verschillende kleuren. Zo kun je bij iedere outfit de perfecte tas aanschaffen. Maar ook voor iedere gelegenheid en natuurlijk het seizoen. Want in de herfstmaanden mag je tas best mee kleuren met de blaadjes aan de bomen. Denk hierbij aan vurig rood of gevlamd oranje. Lichte tinten passen dan weer perfect bij de lente. Wat is jouw favoriete damestas?

Populaire damestassen: kleine tasjes, clutches, shoppers

Lees minder

1 resultaten

1 resultaten