Herentassen

Herentassen moeten robuust zijn. Stevig en vooral ruimte bieden voor de nodige spullen. Een boek, laptop, tablet, pennen en een notitieblok bijvoorbeeld. Mooi, veilig en overzichtelijk verpakt in een aktetas, dokterstas of laptoptas bijvoorbeeld. Een rugzak is heel handig om je dagelijkse benodigdheden in mee te nemen, maar een schoudertas draagt ook heel fijn. Hou je van kleuren, dan kies je voor een laptoptas of collegetas in rood of donkerblauw. Wil je liever een natuurlijk uitziende tas, dan hoef je niet lang te zoeken. Ook bruin (in verschillende tinten en nuances) en zwart hebben we volop in de collectie. De meeste tassen in de collectie zijn gemaakt van leer en suède. Een fijn materiaal met een robuust karakter. Dit karakter wordt sterker naarmate je de herentas vaker gebruikt. Laat je daarom van je beste kant zien en gun jezelf het allerbeste met een leren herentas voor kantoor, college of onderweg.

Populaire herentassen: aktetassen, laptoptassen, leren herentassen, rugzakken, schoudertassen
Populaire merken: Burkely, dbramante1928, DSTRCT, MicMacBags

Van laag naar hoog sorteren

991 resultaten

Van laag naar hoog sorteren

991 resultaten