Schooltassen heren

Schooltassen

Iedere ochtend vroeg op, boeken inpakken, misschien nog een kop koffie voor je naar college gaat en een goed ontbijt en dan op de fiets naar school of vervolgopleiding. Naar school gaan valt niet altijd mee,… Lees verder

Iedere ochtend vroeg op, boeken inpakken, misschien nog een kop koffie voor je naar college gaat en een goed ontbijt en dan op de fiets naar school of vervolgopleiding. Naar school gaan valt niet altijd mee, maar gelukkig heb je een boekentas waar je iedere dag weer op kunt rekenen. Schooltassen voor heren zijn niet veel anders dan schooltassen voor dames, echter zijn de kleuren robuuster en mannelijker. Zo kun je qua leren schooltassen voor heren kiezen uit donkerblauw, zwart, grijs en natuurlijke kleuren bruin. De stevige tassen gaan een heel schoolleven mee, waarbij ieder krakje een verhaal zal vertellen over je studietijd. Maar het fijnste is dat alles wat je nodig hebt, gemakkelijk in de boekentas past.

Populaire heren schooltassen: laptoptassen, laptop rugzakken, school rugzakken

Lees minder

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stoere heren schooltassen

Wanneer je zoon naar de brugklas gaat, dan heeft hij een goede boekentas nodig. Dat is een feit. Een goede schooltas zorgt namelijk ervoor dat schoolboeken, schriften, toebehoren en laptop netjes blijven en beschermd worden. Maar ook als je kind de middelbare school heeft afgerond heeft hij een goede schooltas nodig voor het vervolgonderwijs. Kies daarom voor een stevige, leren schooltas. Deze schooltassen voor heren gaan lang mee en kunnen een stootje.

Makkelijk indelen

Het fijne aan de leren schooltassen voor heren is dat ze heel gemakkelijk zijn in gebruik. Dankzij de messengerbag-achtige flap sluit je in een keer de gehele binnentas af. Dankzij de gespen sluit de tas vervolgens gemakkelijk af. De schooltassen voor heren hebben een paar grote vakken, waar met gemak een laptop of een multomap inpast. Veel schooltassen zijn overigens uitgerust met een apart vak voor de laptop, zodat deze goed beschermd is tegen stootjes en weersomstandigheden. Door de grote vakken zijn schriften en schoolboeken qua gewicht gemakkelijk over de tas in te delen. Dat is dan wel weer zo fijn. De schooltassen bevatten daarnaast ook nog kleinere vakjes voor een etui, broodtrommel of andere accessoires en schoolbenodigdheden.

Schooltassen met draagband

Er zijn schooltassen met en zonder draagband. Om het gewicht van de boeken en andere schoolspullen goed te verdelen is het aan te raden om een tas met draagband te kiezen. Er zijn schooltassen met een in lengte verstelbare schouderband, maar ook met twee draagbanden, zoals een rugtas. Dat draagt nog fijner, helemaal op de fiets of in het openbaar vervoer.

Robuuste kleuren

Wij hebben de schooltassen voor heren gemaakt van ademend leer in verschillende leuke kleuren. Je hoeft namelijk niet alleen maar met een beige schooltas op pad als dat niet bij je past. Kies eens voor donkerblauw, mosgroen of okergeel. Misschien wil je liever een bruine of zwarte tas of een schooltas in vlammende cognactinten? Ook die hebben wij in de collectie opgenomen. En wil je gewoon een degelijke rugtas? Dan hebben wij die ook voor je om uit te kiezen.

Liever een stoere print? Kijk dan eens bij de rugzakken van Herschel.