Aktekoffers

Bekijk hier ons assortiment aktekoffers voor dames en heren. Shop eenvoudig online de aktekoffer waar jij naar op zoek bent. Marington biedt namelijk vaak meer dan 100 aktekoffers en bovendien ben je verzekerd van een uitstekende service. Jouw aktekoffer voor 17.00 uur besteld? Dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. Bovendien ontvang je jouw verzending gratis in huis. Mocht de aktekoffer toch niet naar wens zijn, dan kun je deze binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Populaire aktekoffers: aluminium aktekoffers, leren aktekoffers

Van laag naar hoog sorteren

16 resultaten

Van laag naar hoog sorteren

16 resultaten

Chique en professionele aktekoffers

Een akte koffer wordt ook wel een attaché koffer genoemd en wordt doorgaans alleen door zakelijke gebruikers aangeschaft. Ten opzichte van een aktetas is een aktekoffer rechthoekig en heeft een scharnierend frame dat uit twee delen bestaat. In een aktetas bestaat het gevaar dat documenten toch beschadigen of hoeken omvouwen, in een aktekoffer wordt dit voorkomen door de stijfheid van het frame en materiaal.

Leren aktekoffers

Een aktekoffer van leer is het perfecte visitekaartje en uiteraard ook erg praktisch. Je wilt natuurlijk een verpletterende indruk achterlaten bij je collega's, partners en/of klanten, een prachtige leren aktekoffer is ideaal hiervoor. Een mooie chique bruine aktekoffer, donkerbruine aktekoffer of zwarte aktekoffer past bij vrijwel iedere outfit. Je kiest immers ook zorgvuldig je kostuum en bijbehorende accessoires uit, dus het zou zonde zijn als dit teniet wordt gedaan door een oude koffer die er niet bijpast. Of ga je liever voor een opvallende kleur, zoals blauw, cognac, groen of rood?

Pratesi koffers

Vooral de exclusieve aktekoffers van het merk Pratesi zijn erg fraai en van uitmuntende kwaliteit! De aanschaf van deze Pratesi koffers vraagt weliswaar om een relatief hoge investering, maar hiervoor krijg je dan wel een prachtig product van zeer hoge kwaliteit waarvan je jarenlang plezier zult hebben. Verkrijgbaar in zeer veel trendy en stijlvolle kleuren!

Zo zijn de Pratesi Lorenzo Il Magnifico, Pratesi Ghirlandaio en Pratesi Machiavelli zeer fraaie koffers. De Pratesi Brunelleschi is in principe een soort combinatie van een aktekoffer en aktetas, bestaande uit een stijf frame maar dan niet in een rechthoekige vorm.

Koffers voor je laptop

Er zijn ook aktekoffers met een speciaal laptopcompartiment voor het veilig opbergen en transporteren van een laptop. In een koffer is een laptop sowieso al relatief veilig opgeborgen, maar zeker wanneer deze ook nog eens een speciaal versterkt laptopvak heeft.

Prachtige en professionele aktekoffers, zeer hoge kwaliteit, veel handige vakken en eenvoudig online te bestellen. Ga je voor een aluminium aktekoffer of misschien een chique leren aktekoffer?