Business trolleys

Business trolleys

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Groot assortiment business trolleys online

Reizen is een stuk gemakkelijker geworden door de jaren heen. Hierdoor reizen we steeds meer en verder dan voorheen. De verre reizen maken we ook allang niet meer alleen voor een recreatieve vakantie van tenminste meerdere dagen. Op zakenreis voor één of twee dagen is de normaalste zaak van de wereld. Tijdens zo’n trip heb je een sterke business trolley of pilotenkoffer nodig waar je al je spullen veilig in mee kunt nemen.

Zakelijke trolleys

Wanneer je op reis gaat is het belangrijk om te kiezen voor een praktisch reismiddel. Doordat trolleys beschikken over een geïntegreerd systeem met telescopisch handvat en wielen zijn ze eenvoudig te vervoeren. Dit gecombineerd met de grote hoeveelheid ruimte die een businesstrolley te bieden heeft, maakt een trolley ideaal voor op zakenreis. Een business trolley heeft wel wat weg van een aktetas of aktekoffer. Echter koppelt de trolley het stijlvolle uiterlijk met een stevig omhulsel. Zo raakt er niks beschadigd en geef je ook nog eens je visitekaartje af.

Laptop trolleys

In sommige trolleys is een speciaal laptopvak aanwezig. De laptopvakken van de zogenoemde laptop trolleys zijn meestal gewatteerd of versterkt. Hierin kan het apparaat perfect worden opgeborgen en is het optimaal beschermt tegen allerlei soorten beschadigingen. Enkele modellen beschikken over uitneembare laptopvakken, waardoor deze ook als laptophoes of laptop sleeve kan fungeren. Naast een laptopvak beschikt een trolley natuurlijk over veel meer vakken. Hierin kunnen bijvoorbeeld (reis)documenten, mappen en andere spullen in worden meegenomen.

Leren business trolley of aluminium businesstrolley?

Het materiaal van de business trolley is bepalend voor een aantal factoren. Het is onder andere van belang voor de uitstraling en de levensduur van het product. Leren businesstrolleys zijn erg chique en gaan jarenlang mee bij normaal gebruik. Een trolley van hoogwaardig leer is echter niet de goedkoopste optie. Mocht je niet veel reizen is het daarom wellicht een idee te kijken naar een nylon business trolley of een trolley van microfiber, polycarbonaat of polyester. Daarnaast zijn aluminium business trolleys ook erg stoer en robuust, ideaal wanneer je bijvoorbeeld ook proefmonsters of product samples mee wilt nemen naar de klant.

Bekijk ons complete assortiment business trolleys en bestel eenvoudig online.