Computer trolleys

GIVE AWAY DAYS

37 resultaten

37 resultaten

Groot assortiment computer trolleys online

Computers zijn essentieel geworden in de maatschappij. Daarom hebben velen van ons een draagbare computer in de vorm van een laptop, MacBook of notebook. Snel iets opzoeken voor eigen amusement is de normaalste zaak van de wereld geworden, maar ook zaken doen kan nu altijd en overal. Waar je de computer ook voor gebruikt, als je op reis gaat met het apparaat is het fijn om te weten dat deze veilig kan worden meegenomen. Een computer trolley is daarbij de juiste keuze.

Business trolleys

Een business trolleys is vooral geschikt voor zakelijke gebruikers. Met een business trolley geef je meteen je visitekaartje af bij binnenkomst. Business trolleys hebben namelijk een stijlvol uiterlijk. Naast een chique uitstraling zijn zakelijke trolleys ook erg praktisch ingericht. Dit is vooral handig tijdens een zakenreis. De computer trolleys beschikken naast een speciaal vak voor de mobiele computer vaak over een ruim hoofcompartiment. Ook hebben de trolleys vaak handige rits- en inschuifvakken, speciale vakken voor pennen, pasjes en visitekaartjes en vakken van A4-formaat voor belangrijke documenten. Een computer trolley houdt zodoende rekening met alle wensen van de zakelijke reiziger.

Laptop trolleys

Er zijn natuurlijk ook gewoon laptop trolleys voor de privégebruiker. Het meenemen van een laptop in een sleeve of hoes in niet meer van de deze tijd. Er zijn genoeg tassen, koffers en trolleys die speciaal voor laptops zijn ontworpen. Computer trolleys beschikken over een speciaal laptopvak die gewatteerd of versterkt is. Het vak sluit naadloos om de mobiele computer aan en zorgt daardoor voor een optimale bescherming. De ontwerpen van de laptop trolleys zijn tegenwoordig bovendien zeer modieus.

Reistrolleys

De laptoptrolleys zijn ook perfect te gebruiken als trolley om mee te reizen, zeker wanneer je geen lange tijd van huis bent. Door de vele ruimte die de computer trolley herbergt kunnen hier veel spullen in worden opgeborgen. Een computertrolley met telescopisch handvat en wielen is ook nog eens eenvoudig mee te nemen.

Bekijk ons complete assortiment computer trolleys en bestel eenvoudig online. Heb je toch liever een laptoptas? Geen probleem, we hebben honderden fraaie laptoptassen in ons assortiment.