Laptoptas 13 inch

Laptoptas 13 inch

Een 13 inch laptop is een kleine variant van de draagbare computer. Het wordt door dit formaat ook nog wel eens een notebook genoemd. Een kleine laptop heeft goede, passende bescherming nodig. Veel laptoptassen zijn helaas… Lees verder

Een 13 inch laptop is een kleine variant van de draagbare computer. Het wordt door dit formaat ook nog wel eens een notebook genoemd. Een kleine laptop heeft goede, passende bescherming nodig. Veel laptoptassen zijn helaas te groot. Hierdoor gaat een 13 inch laptop in het speciale vak schuiven, waardoor het juist beschadigd kan worden. En een laptop die beschadigd raakt kan allerlei systeemfouten geven. Maar ook je foto’s, werk en andere documenten gaan dan verloren. Kies daarom voor 13 inch laptoptassen om je 13 inch laptop in mee te nemen. Deze tassen zijn voorzien van een perfect laptopvak, waar je laptop met gemak inpast en strak beschermt wordt tegen hitte, kou en stoten. Uiteraard zijn onze 13 inch laptoptassen stijlvol, modieus en fijn in gebruik. Naast een vak voor je laptop en toebehoren, is er nog voldoende ruimte voor bijvoorbeeld je mobiel, een agenda, pennen en meer. De stevige tassen zijn uitgevoerd in stevig leer.

Populaire 13 inch laptoptassen: Burkely, Herschel, MicMacBags

Lees minder

1 resultaten

1 resultaten

Groot assortiment 13 inch laptoptassen online

Wie een laptop met 13 inch beeldscherm heeft wil deze goed beschermen. Logisch, want een laptop is een kostbaar bezit en wordt veelvuldig gebruikt. Een laptoptas beschermt niet alleen tegen vuil en vocht van buitenaf, ook zijn laptoptassen 13 inch uitermate geschikt om de laptop op een veilige en verantwoorde manier overal mee naar toe te nemen.

Laptoptassen voor 13 inch laptop

De laptop van 13 inch is onder andere geschikt voor de Acer Aspire, Apple Macbook, Asus laptop, HP Envy en Toshiba chromebook. In de laptoptassen 13 inch zitten deze laptops als gegoten, ze passen er perfect in en zitten zeer stevig zonder te verschuiven. De laptop wordt stevig vastgezet in de tas zodat deze ook niet wegschuift tijdens het open maken.

Laptoptassen 13 inch meenemen

Laptop mee naar het werk nemen of nodig tijdens een bespreking? Op vakantie en de laptop mee op reis of foto's op de laptop aan vrienden laten zien? Laptoptassen 13 inch zijn overal mee naartoe te nemen zonder dat de buitenwereld direct ziet welke laptop je bij je hebt. Bovendien mag je met de laptoptassen 13 inch gezien worden: het komt veel professioneler over wanneer een laptop netjes in bijbehorende tas zit.

Optimale bescherming van de laptop

Ga er niet van uit dat de laptop zichzelf wel redt en bij schade direct opstart. Een laptop is een gevoelig apparaat. Zand of vuil kan al snel in de laptop terecht komen waardoor deze opstartproblemen krijgt of zelfs het beeldscherm ernstig kan beschadigen. Met de laptoptassen 13 inch creëer je een goede bescherming van de laptop. Bovendien zijn de laptoptassen 13 inch ook nog eens een goede bescherming wanneer er een regendruppel op de tas valt: deze loopt dan niet de laptop zelf binnen. Water en elektriciteit gaan nu eenmaal niet goed samen.

Weet je nog niet precies welke 13 inch laptoptas je moet kiezen? Kijk dan eens naar de laptoptassen van Burkely en dbramante1928. Kies je daarbij voor de klassieke zwarte laptoptas of ga je voor bruin, cognac of donkerbruin.