Laptoptas 14 inch

Laptoptas 14 inch

Een 14 inch laptop is een fijn exemplaar om mee te nemen onderweg. Het is niet te klein en zeker niet te groot, en je kan er heerlijk op werken. Maar het is wel belangrijk om… Lees verder

Een 14 inch laptop is een fijn exemplaar om mee te nemen onderweg. Het is niet te klein en zeker niet te groot, en je kan er heerlijk op werken. Maar het is wel belangrijk om dan een goede, stevige laptoptas te hebben, geschikt voor een 14 inch laptop. Gelukkig houden tassenontwerpers hier rekening mee en zijn er heel veel modieuze, kleurrijke 14 inch laptoptassen verkrijgbaar. Het stevige leer zorgt ervoor dat je laptop en toebehoren goed beschermd wordt. Het speciale laptopvak is voorzien van een schuimlaag. Deze beschermt de laptop tegen warmte, kou en natuurlijk stoten. Zo weet je zeker dat je laptop en alle belangrijke foto’s, bestanden en documenten niet beschadigen. Naast een speciaal vak voor de laptop bevatten de 14 inch laptoptassen ook nog vakken voor bijvoorbeeld make-up, laptoptoebehoren, pennen en een notitieboek. De tassen zijn uitgevoerd in leer of suède en bevatten uiteraard een brede schouderband voor extra draagcomfort.

Populaire 14 inch laptoptassen: Burkely, Herschel, MicMacBags

Lees minder

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Groot assortiment 14 inch laptoptassen online

De laptoptas 14 inch biedt optimale bescherming voor iedere laptop. Want een laptop is niet alleen erg kostbaar, ook wordt deze erg vaak gebruikt en is daardoor onmisbaar. Er is een ruime keus uit laptoptassen 14 inch. Of u nu voor een donkerbruine laptoptas 14 inch kiest of liever voor de kleur cognac, bruin of zwart. Deze zijn allemaal geschikt om de laptop veilig in op te bergen. Want een laptop moet gewoon de beste bescherming krijgen.

Laptoptas 14 inch

De kostbare laptop kan op verschillende manieren beschermt worden. Van binnenuit gebeurt dit door goede software en antivirus. Van buitenaf wordt gekeken naar datgene waar de laptop tegen beschermd moet worden. Dit is ten eerste vuil en zand. Wanneer dit in de laptop terecht komt kunnen er lelijke krassen op het beeldscherm ontstaan. Zonde, want dit brengt onnodige reparatie met zich mee. Daarnaast kan vuil bij de elektronica terecht komen. Dit gebeurt helaas erg vaak. De laptop zal dan niet meer goed werken. Vocht is ook een bepalende factor. De laptoptas 14 inch beschermt tegen opspattend water. Ook beschermt de laptoptas tegen stoten. De tas vangt de eerste klap op. Een laptoptas is dus veel meer dan alleen maar een omhulsel.

Verschillende laptoptassen 14 inch

Er zijn veel soorten laptops van 14 inch. Voor ieder merk is er een geschikte laptoptas waaronder Acer, HP, Dell, Asus of Lenover. Een laptop of notebook is met de laptoptas niet alleen goed beschermd, maar ook nog eens makkelijk mee te nemen. Dit is erg handig voor wie de laptop dagelijks gebruikt op werk of thuis, maar ook voor wie de laptop vrij weinig gebruikt en deze toch veilig en stofvrij wil opbergen. De laptoptas 14 inch is er voor iedere laptop met een beeldscherm van 14 inch. De laptop zit stevig in de tas en zal niet gaan schuiven. Kiezen voor de beste bescherming is kiezen voor een goede laptoptas.

Weet je nog niet precies welke 14 inch laptoptas je moet kiezen? Kijk dan eens naar de laptoptassen van Burkely, MicMacBags en dbramante1928. We hebben ook speciale dames laptoptassen en heren laptoptassen.