Laptoptas 15 inch

Laptoptas 15 inch

Een 15 inch laptop is een heel normale laptopmaat. Eigenlijk worden deze het meest verkocht en gebruikt. Door je laptop schuin op te meten kom je erachter hoe groot jouw laptop is. Heb jij een 15… Lees verder

Een 15 inch laptop is een heel normale laptopmaat. Eigenlijk worden deze het meest verkocht en gebruikt. Door je laptop schuin op te meten kom je erachter hoe groot jouw laptop is. Heb jij een 15 inch laptop voor school, werk of privé en neem je deze nog wel eens mee om te gaan werken in je favoriete koffiehuis of een andere locatie, dan is een goede laptoptas noodzakelijk. Een modieuze laptoptas in je favoriete kleur gemaakt van hoogwaardig leer en suède is dan een must. De 15 inch laptoptassen hebben een apart vak voor je laptop, geheel gevoerd met een zacht schuim. Dit heeft een belangrijke functie: het beschermt je laptop namelijk tegen stoten, warmte en hitte. Hierdoor blijven al je dierbare foto’s en belangrijke werkbestanden veilig. Onze 15 inch laptoptassen hebben daarnaast voldoende ruimte voor de oplader, een muis, je favoriete muismat en andere spulletjes die je gebruikt samen met je laptop.

Populaire 15 inch laptoptassen: Burkely, Herschel, MicMacBags

Lees minder

112 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

112 resultaten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Groot assortiment 15 inch laptoptassen online

Een praktisch en onmisbaar accessoire ter bescherming van je laptop is een laptoptas. De 15 inch laptoptas biedt de perfecte bescherming voor een duur en kwetsbaar item als tablet of laptop. Laptoptassen zijn modieuze handzame, draagbare en luxe ogen tassen voor de laptop. Tassen waarmee je uitstekend voor de dag kunt komen.

15 inch laptoptassen

Laptoptassen voor 15 inch laptops zijn verkrijgbaar in dames laptoptassen en heren laptoptassen. De laptoptassen aan te passen aan een gewenste bijpassende uitstraling, van stijlvol tot trendy. Ga je voor een zakelijke uitstraling, kies dan een strakke business uitvoering laptoptas. In het geval van een persoonlijke uitstraling, kies dan voor een modieuze en hippe uitvoering laptoptas. De laptoptassen voor 15 inch laptops zijn o.a. verkrijgbaar in de kleuren zwart, bruin, donkerbruin en cognac.

Het materiaal van de 15 inch laptoptassen betreft puur leder. Deze materiaalkeuze alleen al staat voor een stoer of stijlvol product, afhankelijk van het model dat je wenst. Leder is een natuurproduct en verzekert de gebruiker ervan een praktisch, degelijk en duurzaam product in handen te hebben.

Praktische laptoptassen

De 15 inch laptoptassen zijn stevig gevoerd en beschikken over ruime compartimenten waarin de laptop en toebehoren veilig opgeborgen kunnen worden. Zo hebben de laptoptassen onder andere een apart vak voor documenten en vakken voor overige materialen als visitekaartjes, stylus pennen en sleutels of een waterflesje. Stevige en mooi ogende schouderbanden en handvatten maken de 15 inch laptoptassen helemaal af.

Een laptop switcht in de meeste gevallen veelvuldig van thuis naar werkplek en tijdens het reizen met een laptop wil je deze natuurlijk wel veilig op kunnen bergen. De 15 inch laptoptas is geschikt voor een 15 inch laptop en ook toebehoren als opladers en dergelijke bewaar je overzichtelijk in deze laptoptassen. Met een 15 inch laptoptas creëer je de looks en uitstraling die bij jouw laptop en jouw levensstijl past.

Weet je nog niet precies welke 15 inch laptoptas je moet kiezen? Kijk dan eens naar de laptoptassen van Burkely, DSTRCT en dbramante1928.