Leren tassen

Leren tassen

Populaire leren tassen: leren damestassen, leren laptoptassen, leren rugzakken Leren tassen zijn de meest luxe en meest fijne tassen om te hebben. Leer wordt namelijk met de tijd alleen maar mooier. Hoe vaker je een leren tas… Lees verder

Populaire leren tassen: leren damestassen, leren laptoptassen, leren rugzakken

Leren tassen zijn de meest luxe en meest fijne tassen om te hebben. Leer wordt namelijk met de tijd alleen maar mooier. Hoe vaker je een leren tas gebruikt, des te soepeler wordt het. Een leren tas is echt een goede vriend (of vriendin). Zelfs met gebruikerssporen blijft leer sterk en krijgt het alleen maar meer karakter. Kies een leren tas die jouw karakter weerspiegelt. Bijvoorbeeld in een bijzondere kleur of juist in een afwijkend model. Kies voor een matte finish of juist een opvallende glanzende leren tas. Een glanzende tas is ideaal voor een avondje uit, vooral als het een kleinere handtas of clutch is. Naar school, college of kantoor kun je uiteraard ook een handtas, rugzak, schoudertas, aktetas of laptoptas van glanzend leer meenemen. Bescherm je dierbare spulletjes, autosleutels, mobieltje of laptop in een stevige leren tas. Dankzij de handige vakverdelingen berg je alles gemakkelijk en overzichtelijk op.

Lees minder

636 resultaten

636 resultaten