Berba

Berba

Zoek je een leuke kleine schoudertas voor een avondje uit? Of wordt het toch een tas die je kan gebruiken voor je laptop en dus voor school of werk? Berba biedt ruime keuze aan verschillende tassen.… Lees verder

Zoek je een leuke kleine schoudertas voor een avondje uit? Of wordt het toch een tas die je kan gebruiken voor je laptop en dus voor school of werk? Berba biedt ruime keuze aan verschillende tassen. De laptoptassen hebben een apart vak waarin je computer of tablet veilig opgeborgen wordt. Kies voor grote shopper tassen die ideaal zijn voor als je gaat winkelen of een dagje uit bent. Of wordt het toch meer een sportieve handtas die je met de hengsels ook aan je schouder kan dragen. Dankzij het elegante design en de effen kleuren zijn de tassen zowel zakelijk als casual te gebruiken. Zo zijn de Berba tassen nog veelzijdiger. Luxe leer en het duurzame karakter van de tassen zorgt ervoor dat je met plezier je tas gebruikt. Bovendien is het design heel erg functioneel, zodat je met gemak alles mee neemt wat je op een dag nodig hebt. De tassen gaan zeer lang mee. Een Berba tas is een vriend waar je veel plezier van hebt.

Populaire Berba tassen: handtassen, schoudertassen, shoppers

Lees minder

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Groot assortiment Berba tassen

Berba ontwerpt prachtige, elegante tassen en kleine tasjes gemaakt van leer met een zeer hoge kwaliteit. Het prachtige leer en het tijdloze karakter van de tassen en portemonnees zorgen ervoor dat Berba al sinds 1974 niet meer weg te denken is uit de tassen en portemonnee wereld. Sinds de eerste tassen die werden verkocht is Berba zeer populair. Wist je dat Berba een Nederlands lederwarenmerk is? En dat de tassen al door drie generaties van de familie Kuckelkorn worden gemaakt? Het productieproces is wellicht moderner geworden, maar de hoge kwaliteit is altijd gebleven. Het Dutch Design zit vol karakter, zonder tierelantijnen en onnodig opsmuk. Dat maakt de tassen juist zo elegant en stijlvol. Zo stijlvol, dat je ze gewoon iedere dag gebruikt.

Berba tassen met een kenmerkend design

Berba heeft een zeer kenmerkend design dat al sinds 1974 wordt gehandhaafd. Uiteraard in een moderner jasje, maar daarin liep Berba in de jaren zeventig van de vorige eeuw al ver in vooruit. Kenmerkend aan alle tassen en portemonnees van Berba zijn de zogeheten ‘paspels’. Dit zijn speciale biesjes die om alle naden van de damestassen en dames portemonnees worden aangebracht. De biesjes voorkomen dat de naden doorslijten, waardoor de tassen nog langer mee gaan en jij er dus nog langer plezier van hebt. Tevens geven de biesjes de Berba tassen en portemonnees een bijzonder en kenmerkend uiterlijk.

Elegant & kleurrijk

Naast een elegant Dutch Design zonder al te veel opsmuk – want eenvoud is juist de kracht van Berba – maken de ontwerpers gebruik van verschillende kleuren voor het leer. Je kan kiezen uit prachtige basics, zoals zwart en bruin. Maar het aaibare, zachte leer kan ook blauw, oranje, rood en zelfs taupe of mosgroen zijn. Per seizoen worden de kleuren aangepast en vervangen. Maar de basics blijven natuurlijk altijd in de collectie.